Samsung Galaxy S9 INTRECE iPhone X intr-o Functie MAJORA

Samsung Galaxy S9 intrece iPhone X intr-o functie foarte importanta pentru consumatorii din lumea intreaga, telefonul coreenilor intrecandu-l pe cel al Apple.

Samsung Galaxy S9 INTRECE iPhone X Functie MAJORA

Samsung Galaxy S9 intrece iPhone X intr-o functie foarte importanta, compania coreeana anuntand in mod oficial acestazi ca telefonul sau este cel mai rapid de pe planeta cand vine vorba despre navigarea pe internet cu viteza. Conform testelor pentru vitea de internet facute de catre Speedtest, Samsung Galaxy S9 are performante cu pana la 37% mai bune decat cele inregistrate de catre iPhone X, diferenta fata de Google Pixel 2 fiind de doar 17%.

Samsung Galaxy S9 are un modem GSM capabil sa ofere viteze de internet de pana la 1.2 Gbps, iar multumita retelelor de mare viteza din intreaga lume, este mai rapid decat iPhone X din acest punct de vedere. Performantele Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus n-ar trebui totusi sa surprinda, iar asta pentru ca Apple se incapataneaza sa foloseasca modemuri Intel in locul celor de la Qualcomm, primele avand performante inferioare.

Samsung Galaxy S9 INTRECE iPhone X intr-o Functie MAJORA

Samsung Galaxy S9 nu are vitezele exacte de navigare pe internet dezvaluite de catre cei de la Samsung, ci doar se spune ca sunt cu 37% mai bune decat cele ale iPhone X, singurul telefon care conteaza in raport cu al coreenilor. Diferenta prezentata este deasemenea una foarte mare, Samsung Galaxy S9 reusind sa intreaca telefonul celor de la Apple intr-o masura suficient de mare incat unii clienti sa se gandeasca serios pentru a il cumpara.

“Ookla’s Speedtest® results found that consumers experience drastically different download speeds, on the same carrier, depending on which device they’re using. The Galaxy S9 and S9+ have download speeds that are 37% faster than the Apple iPhone X, 17% faster than the Google Pixel 2, and 38% faster than the Samsung Galaxy S7.”

Samsung Galaxy S9 este prezentat ca un telefon perfect pentru cei care sunt mereu pe drumuri, in vacante, iar asta multumita vitezelor de internet mobil foarte mari pe care urmeaza sa le ofere. Desigur ca o problema importanta o reprezinta si retelele de telefonie mobila, nu doar telefoanele in sine, insa daca sunt testate in aceleasi conditii, iPhone X si Samsung Galaxy S9 ar trebui sa aiba diferenta aceea mare in viteza de internet mobil atinsa.

5 COMENTARII

  1. Ce lungime are samsung S9, este clar că Apple nu poate așa ceva. Pentru cei ce se știu că o au mică … face bine la gagici dacă ții samsungul in buzunarul din față. În plus se cam știe că coreinii o au mică , deci aviz amatorilor.