Samsung Galaxy S9: Functia GROZAVA Lansata Azi

Samsung Galaxy S9 nu este uitat de catre compania Samsung, iar astazi a lansat o noua functionalitate grozava pentru clientii care au cumparat telefoanele.

Samsung Galaxy S9 Functia GROZAVA Lansata Azi

Samsung Galaxy S9 are incepand de astazi o noua functionalitate foarte interesanta lansata de catre compania Samsung prin punerea in vanzare a noului model de accesoriu DeX oferit inca de anul trecut pentru telefoanele sale. Vorbim despre un accesoriu care permite transformarea Samsung Galaxy S9 intr-un calculator, telefonul putand afisa pe un monitor o interfata de calculator pentru a facilita utilizarea sa in noi moduri de catre clienti.

Samsung Galaxy S9 a avut acest nou DeX Pad anuntat chiar in momentul prezentarii de catre compania coreeana, insa el este abia acum pus in vanzare deoarece productia sa a fost putin mai dificila fata de ceea ce s-a intamplat anul trecut. Samsung Galaxy S9 este o versiune imbunatatita a accesoriului lansat impreuna cu Samsung Galaxy S8, iar asta aduce pentru utilizatori functionalitate extinsa, si mai buna, plus mai putine batai de cap din cauza supraincalzirii

Samsung Galaxy S9: Functia GROZAVA Lansata Azi

Samsung Galaxy S9 Functia GROZAVA Lansata Azi 1

Samsung Galaxy S9 are acest Dex Station disponibil intr-un nou design, care permite plasarea telefonului in pozitie orizontala, el putand fi folosit ca si touchpad pentru controlarea interfetei, ventilatoare montate in interior mentinandu-l rece. Samsung Galaxy S9 are deasemenea disponibila incarcare rapida prin acest Dex Station, deci nu se va descarca in timp ce este folosit, dar va putea fi folosit intr-un mod pe care alte telefoane nu il permit in acest moment.

Samsung Galaxy S9 are multumita acestui Dex Pad o functionalitate pe care as dori sa o vad inclusiv in telefoanele iPhone ale celor de la Apple, insa din pacate pentru iPhone americanii nu vor sa ofere deocamdata asa ceva. In momentul de fata noul Dex Station special gandit pentru Samsung Galaxy S9 poate fi cumparat inclusiv din Romania, prin aceasta pagina, chiar la un pret mai mic decat cel perceput pentru modelul lansat la inceputul anului trecut.