Numarul INCREDIBIL de Mesaje Primite de un Barbat dupa o Intalnire cu o Femeie

O simpla intalnire amoroasa stabilita printr-o aplicatie online se poate dovedi a fi extrem de periculoasa, asa cum a aflat deja un barbat din SUA.

Numarul Mesaje Primite Barbat Intalnire Femeie

Un barbat din SUA a regretat cu siguranta intalnirea amoroasa pe care a avut-o cu o femeie care nu pare sa fi acceptat faptul ca el nu a fost chiar atat de interesat de ea. Conform informatiilor furnizate de catre politia din SUA, un barbat a primit nu mai putin de 65.000 de mesaje de la o femeie cu care a avut o singura intalnire amoroasa, in urma unei discutii online.

Intalnirea dintre cei doi nu a decurs chiar asa cum ar fi trebuit, asa ca barbatul a refuzat sa se mai intalneasca cu ea, ba chiar a si blocat-o in aplicatia prin care au stabilit intalnirea. Asta desigur ca nu a oprit-o pe femeie, ea trimitandu-i barbatului peste 65.000 de mesaje text in decursul a 17 luni de zile, numarul maxim fiind de 500 pe zi.

Numarul INCREDIBIL de Mesaje Primite de un Barbat dupa o Intalnire cu o Femeie

Numarul Mesaje Primite Barbat Intalnire Femeie 1

Femeia l-a si amenintat pe barbat spunandu-i ca il va omora daca nu se va intalni din nou cu ea si va face baie in sangele lui, asa ca vorbim despre putine probleme psihice acolo. Partea proasta este ca nebunia urma sa fie indeplinita, deoarece intr-o seara femeia a intrat prin efractie in casa barbatului si a facut o baie in cada lui, politia gasind-o, impreuna cu un mare cutit de macelar in masina parcata in fata casei.

“A Phoenix-area man went on a date — one date — with a woman he met online. The meeting likely didn’t go well. Not only wasn’t there a repeat, he blocked her from the dating app, the woman said. Police say that in the next 17 months, the woman sent the man text messages — about 65 THOUSAND of them, including 500 in one day. Police came to the residence and discovered not only an uninvited houseguest, but also a large butcher knife in the front seat of her car.”

Desi povestea pare a fi destul de stupida, ea aduce totusi in atentia lumii o realitate pe care oricine trebuie sa o aiba in vedere, deoarece niciodata nu poti sti cu cine te intalnesti cand stabilestei o intalnire online. In aceasta idee, toate persoanele care folosesc aplicatii online pentru a-si gasi dragostea ar trebui sa aiba foarte mare grija cu cine se intalnesc.