Acest iPhone X costa cat o Dacie Noua, dar are Baterie tot Timpul

iPhone X Dacie noua Baterie

iPhone X este cunoscut in lumea intreaga ca un telefon foarte scump, iar acest lucru este perfect adevarat, compania Apple neavand vreo problema in a-l vinde la un pret exagerat. Totusi, pentru cei care banii nu conteaza, compania Caviar a creat o versiune speciala a iPhone X care este placata cu aur si are o carcasa cu incarcare solara, ea fiind denumita Tesla.

iPhone X Dacie noua Baterie 3

Cu un pret de numai 4555 de dolari, aceasta versiune speciala a iPhone X nu este dedicata chiar oricarui muritor de rand, insa cu ajutorul ei veti avea baterie aproape tot timpul. Carcasa celor de la Caviar este groasa, insa separat de panourile solare include si o baterie suficient de mare pentru a incarca telefonul la nevoie, ea fiind rezistenta la apa si praf.

iPhone X Dacie noua Baterie 2

Caviar a anuntat in noiembrie 2017 planurile de a crea o asemenea carcasa, insa a reusit sa o anunte oficial abia acum, dar desigur ca doar 999 de unitati vor fi create pentru vanzare. Pretul de 4555 de dolari poate parea mare, iar cu el aproape ca ti-ai putea cumpara o Dacie noua, insa cineva mai bogat ca tine isi va cumpara un iPhone X cu o carcasa exclusiva.

iPhone X Dacie noua Baterie 4

Caviar este o companie de bijuterii foarte cunoscuta in intreaga lume, in special multumita afinitatii pentru presedintele rus Vladimir Putin, al carui chip se afla pe unele carcase ale companiei.

4 COMENTARII