WhatsApp: ATENTIE la Problema PERICULOASA a Aplicatiei

WhatsApp are o problema foarte periculoasa descoperita astazi, aplicatiile pentru iPhone si Android fiind afectate, deci trebuie sa fiti extrem de atenti.

WhatsApp Problema PERICULOASA Aplicatiei

WhatsApp are din pacate o problema foarte periculoasa descoperita zilele acestea, iar ieri v-am spus despre faptul ca in aplicatiile pentru iPhone si Android contactele blocate pot vedea poza noastra de profil si cand am fost ultima oara activi in platforma. Aceasta problema este suficient de periculoasa in sinea ei, insa se pare ca utilizatorii WhatsApp sunt deasemenea afectati si de o alta problema, una care poate fi extrem de grava pe iPhone si Android.

WhatsApp le permite contactelor blocate sa trimita mesaje persoanelor care le-au blocat de la bun inceput, problema fiind una extrem de grava, deoarece reprezinta o incalcare serioasa a securitatii utilizatorilor. Practic, o persoana blocata de cineva ar trebui sa ramana blocata, insa WhatsApp ii permite sa trimita mesaje persoanei care a blocat-o, unele dintre ele putand contine fisiere infectate cu malware, sau link-uri spre website-uri care pot infecta telefoane si calculatoare cu malware.

WhatsApp: ATENTIE la Problema PERICULOASA a Aplicatiei

WhatsApp poate avea aceasta problema periculoasa exploatata de catre persoane de rea-credita pentru a fura datele altor persoane, pentru a le monitoriza activitatea, sau pentru cine stie ce alte scopuri. Unii utilizatori ar putea avea furate conturile pentru retele de socializare prin aceasta problema a WhatsApp, altii ar putea avea furate informatii privind conturi bancare, iar lista de probleme care pot fi intampinate de catre utilizatori poate fi extinsa la nesfarsit in acest moment.

“A huge WhatsApp bug allows blocked contacts to get in touch with people. Numerous users of the messaging app say that people they have blocked are now able to reach out to them and send messages. The problem appears to go away if the person is unblocked and then blocked again. But many users might not be aware of it: the bug not only allows people to send messages, but also to see people’s status and profile details.”

WhatsApp stie cu siguranta despre aceasta problema grava de securitate pe care o are platforma sa in momentul de fata, aplicatiile iPhone si Androud, plus WhatsApp Web fiind afectate de acest bug sever. WhatsApp poate rezolva problema insa este neclar daca este necesara actualizarea aplicatiilor iPhone si Android pentru a readuce lucrurile normal, sau daca o simpla modificare din serverele sale poate repara lucrurile, asa ca ramane de vazut cum va decide compania sa ne ofere iar protectie.