iPhone X: Clientii se Plang de o Problema PENIBILA

iPhone X intra iar in centrul atentiei din cauza unei noi probleme penibile pe care o raporteaza cei care au cumparat telefoanele de la compania Apple.

iPhone X Clientii Plang Problema SERIOASA

iPhone X este un telefon foarte scump, iar asta genereaza asteptarea normala ca materialele folosite pentru fabricarea sa sa fie de cea mai buna calitate, iar ele sa reziste in timp la utilizare indelungata. Ei bine, situatia pare sa fie diferita, deoarece tot mai multi utilizatori ai iPhone X incep sa se planga din cauza faptului ca sticla de protectie a camerei duale se crapa usor, iar compania Apple refuza sa o inlocuiasca in garantie, cerand sume mari pentru reparatii.

iPhone X pare sa aiba aceasta problema fara ca telefonul sa fie scapat pe o suprafata dura, sau cel putin asta sustin utilizatorii care au incercat sa-si repare telefoanele in garantie la compania Apple. Clientii care folosesc iPhone X sustin ca problema ar avea la baza frigul, scaderea brusca a temperaturii fiind motivul pentru care sticla camerei se crapa, iar compania Apple cere nu mai putin de 550 de dolari pentru a repara unitatile afectate.

iPhone X: Clientii se Plang de o Problema PENIBILA

iPhone X Clientii Plang Problema SERIOASA 1

Alti utilizatori ai iPhone X sustin ca problema a aparut si in tari unde nu exista temperaturi mai mici de 0 grade, iar toti spun ca problema a aparut desi telefoanele au fost tinute tot timpul in carcase de protectie. Problema este ca e foarte greu pentru un utilizator sa dovedeasca faptul ca sticla camerei s-a crapat singura, fara sa fi avut loc vreun impact cu vreun alt material dur, iar asta pentru ca in majoritatea cazurilor cam asta e sursa craparii sticlei de protectie.

“Bought the iPhone X right before Christmas, and found a crack on the rear camera glass last night. The phone has been used with cover all the time and no drop or accident. Went to Apple Store this morning and was told to pay a whopping $549 to have it fixed. I read some people have this issue in cold climate, I live in Malaysia and weather is hot and humid around 32-36 Celsius daily.. and we don’t have apple store in Malaysia here, so can not count on authorized centers, but refuse for repair.”

iPhone X are safir folosit pentru sticla care protejeaza camera principala, iar din experienta va spun ca scaparea telefonului pe o suprafata dura in acea zona va duce la craparea ei. Din pacate, pretul cerut de catre Apple pentru rezolvarea problemei implica inlocuirea cam in totalitate a telefonului, iar asta deoarece simpla inlocuire a camerei principale nu este simpla, telefonul trebuind desfacut in totalitate pentru a i se inlocui carcasa, deci Apple prefera sa inlocuiasca tot dispozitivul.