Apple vrea DOAR OLED pentru Telefoanele iPhone

Apple vrea sa foloseasca doar OLED pentru telefoanele sale iPhone, asa ca pregateste o schimbare uriasa pentru clientii care-i vor cumpara produsele.

Apple OLED Telefoanele iPhone

Apple intentioneaza sa faca o revolutie in 2019 in ceea ce priveste ecranele telefoanelor sale iPhone, astfel ca ar intentiona sa renunte complet la LCD pentru noile modele pe care le va lansa pe piata. Conform unor informatii aparute in cursul noptii trecute, cei de la Apple ar dori ca toate modelele noi ale iPhone din 2019 sa fie lansate cu ecrane OLED, deci LCD-ul urmeaza sa devina in curand istorie, cel putin pentru cei de la Apple.

Daca anul acesta doar doua dintre cele, cel putin, trei noi modele ale iPhone vor avea sigur ecran OLED, pentru 2019 compania Apple vrea sa foloseasca acest tip de ecran in toate noile sale modele de telefoane. Zvonuri anterioare au sugerat faptul ca Apple vrea sa faca in totalitate trecerea la ecrane OLED pentru iPhone incepand cu anul 2019, iar asta deoarece ar putea cumpara asemenea ecrane si de la alte companii in afara celor de la Samsung.

Apple vrea DOAR OLED pentru Telefoanele iPhone

Increderea celor de la Apple ca partenerii asiatici i-ar putea oferi ecrane OLED de ultima generatie in cantitati mai mari este atat de mare incat a inceput sa planifice aceasta schimbare majora pentru telefoanele iPhone din 2019. Daca Apple va mai lansa in 2019 o noua versiune a iPhone SE, sau un alt telefon din aceasta categorie, atunci acest model va avea cu siguranta un ecran LCD pentru ca pretul sau de vanzare sa fie suficient de mic.

“Apple recently started planning the iPhone model in 2019 and decided to adopt OLED in all three types. The OLED used in the iPhone X (TEN) is a low temperature polysilicon (LTPS) LCD Quality, performance, and so on. Apple has decided to put all the OLED on the new iPhone model in 2019.”

Japan Display, LG Display si chiar Sharp sunt principalii producatori de ecrane care se lupta pentru a castiga comenzi de la Apple in detrimentul celor de la Samsung, iar americanii abia asteapta sa cumpere de la ei. Lansarea viitoarelor modele ale iPhone din 2019 doar cu ecrane OLED va avea la baza posibilitatea ca Apple sa cumpere ecrane OLED de la noi producatori de ecrane, asa ca ramane de vazut ce vor putea face asiaticii.