iPhone 2019 va avea o Camera Complet Surprinzatoare

iPhone 2019 va avea o camera complet surprinzatoare pregatita de catre compania Apple, americanii dorind sa uimeasca intreaga lume cu noua serie de telefoane.

2

iPhone 2019 Complet Surprinzatoare

iPhone 2019, sau modelele care vor fi lansate anul viitor de catre compania Apple, urmeaza sa vina cu noi tipuri de camere implementate de catre cei din Cupertino, iar ele vor fi pe masura asteptarilor. Conform unor informatii obtinute acum de catre analistii asiatici, Apple vrea sa implementeze in unele modele ale iPhone 2019 o noua camera tripla, similara cu cea pe care o foloseste compania Huawei pentru telefoanele P20 Pro.

iPhone 2019 urmeaza sa aduca pentru seria de telefoane iPhone un sistem avansat de mapare 3D stereoscopica a lumii inconjuratoare, doi senzori de imagine urmand a capta imagini despre obiecte, dar din unghiuri diferite. Un software special va putea face triangularea pe imagini si ar putea stabili distanta dintre telfeoanele iPhone si obiectele pe care le filmam, cei de pa Apple avand planuri foarte mari pentru iPhone 2019, desi nu sunt 100% sigrure.

iPhone 2019 va avea o Camera Complet Surprinzatoare

iPhone 2019 va folosi camera tripla 3D pentru a oferi noi functii de realitate augmentata, Apple urmand a prelua unele dintre noutatile camerei TrueDepth pentru a le integra in aceasta viitoare camera principala. Toate aceste functii vor fi oferite de catre doi dintre senzorii camerei triple, in timp ce al treilea ar urma sa aiba o distanta focala mai mare pentru a permite zoom optic de pana la 3X, sau poate chiar mai mult decat atat.

“Apple will replace ToF technology with three lenses, and Dali and other Taiwanese manufacturers will have the opportunity to benefit. AR imagery is a high probability of being the main specification of the iPhone in 2019. … it will use three-lens imaging, including two camera lenses using stereo vision technology, and a long-focus lens for zooming.”

Noile modele ale iPhone care vor fi lansate in 2019 nu vor fi primele care au integrata o asemenea camera tripla, cei de la Huawei oferind o schimbare de acest gen inca din cursul acestui an cu Huawei P20 Pro. Compania Apple vrea totusi sa isi ajunga din urma concurenta, asa ca pregateste un upgrade serios pentru iPhone 2019, dar desigur ca vom avea de asteptat pana anul viitor pentru a ne putea bucura de el si de toate noutatile ce vor fi oferite.