Google si PROBLEMA CIUDATA Descoperita in Android

Google are o problema ciudata descoperita pentru sistemul de operare Android, ea afectand cam toate telefoanele mobile care ruleaza sistemul de operare.

Google PROBLEMA CIUDATA Android

Google are o problema foarte ciudata descoperita astazi in sistemul de operare Android pentru aplicatia multifunctionala oferita de catre companie pentru utilizatori, dar si pentru interfata din Pixel Launcher care permite cautari rapide. Conform unei persoane care foloseste un Google Pixel 2, incercarea de a accesa pagina de internet 1975..com va afisa in aplicatia Google pentru Android toate mesajele care contin caracterele respective in ele.

Google permite afisarea tuturor mesajelor din telefoanele Android in aplicatia sa printr-o simpla comanta, insa cea mai sus trebuie scrisa in exact acest mod pentru a genera afisarea mesajelor existente in telefoane. Variatii ale acelei comenzi nu permit vizualizarea mesajelor din telefoanele Android in aplciatia Google, asa ca vorbim despre un bug foarte ciudat care dezvaluie mesajele, poate chiar si pentru persoane necunoscute, chiar daca ele ar fi protejate in vreun mod de catre detinatorul telefonului.

Google si PROBLEMA CIUDATA Descoperita in Android

Google PROBLEMA CIUDATA Android 1

Google probabil stie deja despre aceasta problema, mai ales ca ea nu afecteaza doar telefoanele Pixel, ci si alte modele de telefoane mobile care ruleaza aplicatia companiei in sistemul de operare Android in acest moment. Bugul in sine nu ar fi periculos daca prin aplicatia celor de la Google nu ar fi afisate mesajele printr-o comanda care nu este cunoscuta in mod normal utilizatorilor, accesarea lor in acest mod fiind destul de neobisnuita pentru orice fel de aplicatie.

Google pare sa fi rezolvat deja aceasta problema in versiunea beta a aplicatiei sale pentru sistemul de operare Androi, asa ca teoretic utilizatorii ar trebui sa nu mai poata vedea mesajele in versiunea publica, disponibila in curand. In mod normal, aplicatia Google nu ar trebui sa afiseze mesaje si din aplicatia pentru iPhone, sau iPad, insa puteti sa va jucati cu ea, desi teoretic accesul este restrictionat la baza de date cu mesaje din iDevice-urile celor de la Apple.