Google Calendar are de Astazi o NOUA Functie

Google Calendar are de astazi o noua functie implementata de catre compania Google pentru utilizatorii din lumea intreaga, ea fiind instant apreciata de utilizatori.

Google Calendar Astazi NOUA Functie

Google Calendar are de astazi o noua functie, compania Google implementand-o pentru a le face viata mai usoara utilizatorilor care au decis sa foloseasca serviciul pentru a inregistra diverse evenimente importante din viata lor. Google Calendar este un serviciu pe care compania Google il ofera pentru toti utilizatorii iPhone si Android din lumea intreaga, el putand fi accesat inclusiv de pe calculatoare, iar noua functie este oferita pe toate platformele.

Google Calendar are incepand de astazi o functie care le permite utilizatorilor sa adauce o nota pentru modificarea de evenimente care au fost deja create si sunt vizibile pentru cei care au fost invitati sa participe la ele. Puteti vedea in imaginea de mai jos cum arata totul, Google Calendar oferindu-le celor care modifica un eveniment posibilitatea de a oferi si o scurta explicatie pentru motivul in baza caruia au facut respectiva modificare pentru acel eveniment.

Google Calendar are de Astazi o NOUA Functie

Google Calendar Astazi NOUA Functie 1

Google Calendar le trimite tuturor persoanelor invitate la eveniment cate un email in care le spune ca a fost facuta o modificare pentru eveniment, iar in acesta este listata inclusiv motivatia scrisa de noi pentru respectiva modificare. Cei de la Google au primit probabil plangeri din cauza lipsei acestei functii, asa ca adaugarea sa in Google Calendar este o tentativa de a ii multumi pe utilizatorii care au ales platforma in detrimentul celorlalte disponibile in lumea intreaga.

Google Calendar are aceasta schimbare propagata in momentul de fata de catre Google pentru utilizatori, insa desigur ca va fi nevoie de cateva zile pentru ca ea sa fie disponibila chiar pentru toata lumea. Cei de la Google intentioneaza sa ofere aceasta noua functie pentru Google Calendar pentru toate tipurile de utilizatori, nu doar administratorii din platforma, asa ca indiferent in ce mod folositi serviciul, veti avea functia disponibila candva.