Xiaomi Mi 8, sau iPhone X-ul Chinezului Sarac

Xiaomi Mi 8 este un iPhone X al chinezului sarac, deoarece vorbim despre o clona aproape perfecta a telefonului celor de la Apple, dar care are un pret de vanzare surprinzator de mic.

Xiaomi Mi 8 iPhone X Chinezului Sarac

Xiaomi Mi 8 a fost prezentat astazi de catre producatorul chinez Xiaomi, iar dupa cum puteti vedea in imaginile de mai jos, vorbim despre o clona aproape perfecta a iPhone X, ceva ce am vazut in diverse forme pana acum. Xiaomi Mi 8 este un telefon care de la distanta seamana atat de bine cu iPhone X, inca unele persoane fara cunostinte tehnice s-ar putea lasa pacalite de design si ar putea crede ca telefonul este de fapt cel al companiei Apple.

Xiaomi Mi 8 are un decupaj aproape identic cu cel al iPhone X, are o interfata pentru Android care copiaza aproape perfect iOS 11, iar in carcasa are inclusiv o camera duala care seamana perfect cu cea a iPhone X. Design-ul Xiaomi Mi 8 nu este identic cu cel al iPhone X, iar asta deoarece in partea inferioara a ecranului exista o margine urata, stupida in combinatia cu decupajul, in mijlocul carcasei fiind deasemenea un cititor de amprente.

Xiaomi Mi 8 iPhone X Chinezului Sarac 2

Xiaomi Mi 8, sau iPhone X-ul Chinezului Sarac

Xiaomi Mi 8 are specificatiile unui smartphone premium Android, cu un chip Qualcomm Snapdragon 845, plus senzori de imagine de 20 de megapixeli si 12 megapixeli, insa ceea ce conteaza in principal este design-ul. Cei de la Xiaomi sunt cunoscuti ca au copiat fara rusine design-ul iPhone si al iOS, iar cu Xiaomi Mi 8 nus e dezmint pentru ca ei nu stiu sa produca absolut nimic singuri si trebuie sa paraziteze alte companii pentru a exista pe piata.

Xiaomi Mi 8 iPhone X Chinezului Sarac 1

Xiaomi Mi 8 va fi totusi un ghimpe in coastele celor de la Samsung, deoarece cu un pret de doar 420 de dolari si specificatii de top, este un telefon care devine mai interesant chiar si decat OnePlus 6. Xiaomi a reusit sa isi creasca surprinzator de mult vanzarile de telefoane in ultimii ani, iar acest Xiaomi Mi 8 va fi perfect pentru cei care nu au bani de iPhone X, dar vor sa aiba un telefon care sa-i induca macar in mentalitatea cuiva care isi permite sa cumpere in telefon de 1100 de euro.

Si pentru ca spectacolul sa fie complet, Xiaomi Mi 8 SE va fi deasemenea lansat ca o clona iPhone X “de buget”, cu specificatii mai proaste, dar si un pret de doar 281 de dolari.