Vanzarile de Smartphone-uri au SCAZUT in Premiera in 2017

Vanzarile de smartphone-uri au scazut pentru prima oara in cursul anului 2017 comparativ cu anul 2016, nevoia de schimbare fiind uriasa in acest moment.

Vanzarile Smartphone Scazut Premiera 2017

Vanzarile smartphone au inregistrat in 2017 primul declin din istorie, piata ajungand la un nivel de saturatie atat de mare incat alt rezultat nu putea exista. Conform analistilor care urmaresc evolutia pietei smartphone, vanzarile acestor produse au scazut in 2017 cu 0.5% fata de anul 2016, insa la vanzari anuale de aproape 1.5 miliarde de unitati, procentul conteaza.

In 2016 vanzarilemde smartphone-uri au crescut cu 2% fata de anul 2015, deci erau semne destul de clare ale faptului ca lumea nu prea mai e interesata de smartphone-uri. Multi analisti se asteptau ca vanzarile sa intre in declin in 2017, iar asta deoarece producatorii lanseaza tot mai multe produse anual, insa oamenii nu-si mai schimba asa des telefoanele.

Vanzarile de Smartphone-uri au Scazut in Premiera in 2017

Vanzarile Smartphone Scazut Premiera 2017 1

Practic, piata smartphone are nevoie de inovatii pentru a putea creste, iar cand toata lumea copiaza Apple, cu diverse variatii, nimic nu se va schimba in bine pentru noi. Mai mult decat atat, smartphone-urile au devenit tot mai performante si nu mai necesita schimbate chiar atat de des, acest lucru tinand in loc cresterile in vanzari, dar asta e bine.

2017 le-a aratat producatorilor de smartphone-uri ca nu trebuie sa se bazeze tot timpul pe crestere daca nu fac nimic substantial care sa le ofere oamenilor motive sa le cumpere produsele. Partea interesanta este cai pentru 2018 este asteptat ceva similar, asa ca poate in 2019 vom vedea mai multe inovatii de la producatorii de smartphone-uri din lumea intreaga.