iPhone X Plus va avea o Camera SPECTACULOASA

iPhone X Plus va avea o camera spectaculoasa implementata de catre compania Apple, noul model de smartphone fiind pregatit pentru a uimi intreaga lume.

12

iPhone X Plus Camera SPECTACULOASA 2018

iPhone X Plus va avea o camera spectaculoasa implementata de catre compania Apple anul acesta, cei din Cupertino pregatind o schimbare majora pentru telefonul cu ecran de 6.4 inch pe care intentioneaza sa il aduca pe piata. Desi se specula ca de fapt iPhone X Plus nu va avea aceasta schimbare oferita anul acesta, si ca ea va fi tinuta pana anul viitor, iata ca Apple ar dori sa concureze mai serios cu competitorii de pe piata smartphone.

iPhone X Plus urmeaza sa aiba o camera tripla integrata, conform celor mai recente informatii privind nou model de telefon mobil, adica exact ceea ce exista in Huawei P20 Pro in momentul de fata pentru clienti. Este de altfel si normal ca dupa atatia ani in care cei de la Huawei au copiat Apple, sa vedem intr-un final si ceva pe care compania Apple va copia pentru iPhone X Plus de la compania Huawei, schimbarea urmand a fi una radicala.

iPhone X Plus va avea o Camera SPECTACULOASA

iPhone X Plus avea anuntata aceasta nou camera tripla pentru integrare abia in cursul anului viitor, asa ca zvonul de astazi este surprinzator prin faptul ca sugereaza o integrare chiar din anul 2018, ceva ce nu ar fi deloc rau. Apple foloseste camere duale pentru iPhone inca de acum aproape 2 ani, asa ca trecerea la o camera tripla in iPhone X Plus va fi doar o evolutie naturala pentru camerele principale, ceva necesar in contextul actual.

“One of Apple’s next premium smartphones, reportedly named as the iPhone X Plus, is also anticipated to come fitted with three camera lenses on the rear.”

iPhone X Plus va avea nevoie de o camera impresionanta pentru a ramane relevant in fata telefoanelor Android care domina piata smartphone in acest segment, cei de la Apple ramanand cu foarte mult in urma. O camera tripla pentru iPhone X Plus ar trebui sa aiba si performante foarte bune, plus noi functii existente in iOS 12 care sa foloseasca la adevarata valoare senzorii de imagine pe care compania Apple urmeaza sa il foloseasca.