iPhone X Plus va avea o Camera SPECTACULOASA

iPhone X Plus va avea o camera spectaculoasa implementata de catre compania Apple, noul model de smartphone fiind pregatit pentru a uimi intreaga lume.

iPhone X Plus Camera SPECTACULOASA 2018

iPhone X Plus va avea o camera spectaculoasa implementata de catre compania Apple anul acesta, cei din Cupertino pregatind o schimbare majora pentru telefonul cu ecran de 6.4 inch pe care intentioneaza sa il aduca pe piata. Desi se specula ca de fapt iPhone X Plus nu va avea aceasta schimbare oferita anul acesta, si ca ea va fi tinuta pana anul viitor, iata ca Apple ar dori sa concureze mai serios cu competitorii de pe piata smartphone.

iPhone X Plus urmeaza sa aiba o camera tripla integrata, conform celor mai recente informatii privind nou model de telefon mobil, adica exact ceea ce exista in Huawei P20 Pro in momentul de fata pentru clienti. Este de altfel si normal ca dupa atatia ani in care cei de la Huawei au copiat Apple, sa vedem intr-un final si ceva pe care compania Apple va copia pentru iPhone X Plus de la compania Huawei, schimbarea urmand a fi una radicala.

iPhone X Plus va avea o Camera SPECTACULOASA

iPhone X Plus avea anuntata aceasta nou camera tripla pentru integrare abia in cursul anului viitor, asa ca zvonul de astazi este surprinzator prin faptul ca sugereaza o integrare chiar din anul 2018, ceva ce nu ar fi deloc rau. Apple foloseste camere duale pentru iPhone inca de acum aproape 2 ani, asa ca trecerea la o camera tripla in iPhone X Plus va fi doar o evolutie naturala pentru camerele principale, ceva necesar in contextul actual.

“One of Apple’s next premium smartphones, reportedly named as the iPhone X Plus, is also anticipated to come fitted with three camera lenses on the rear.”

iPhone X Plus va avea nevoie de o camera impresionanta pentru a ramane relevant in fata telefoanelor Android care domina piata smartphone in acest segment, cei de la Apple ramanand cu foarte mult in urma. O camera tripla pentru iPhone X Plus ar trebui sa aiba si performante foarte bune, plus noi functii existente in iOS 12 care sa foloseasca la adevarata valoare senzorii de imagine pe care compania Apple urmeaza sa il foloseasca.

12 COMENTARII

  1. Nu ar fi mai simplu sa ii puna montura pentru obiective? Ar fi un profit mai mare, obligand clientii sa achizitioneze si un obiectiv ??

  2. Deci Apple va copia Huawei . Iar numarul de camere nu inseamna neaparat o camera mai buna – exemplul primei camere duale a Apple care nu intrecut camera single a lui Samsung.

  3. Mie nu mi s-a parut nicio camera apple, pana in prezent, ca fiind spectaculoasa. Si din ce am vazut nici la pocnitorile cu android nu exista asa ceva . Daca vreau sa fac o poza SPECTACULOASA , folosesc altceva .

  4. hidos cu draci. sper sa nu se intample asa ceva si inclin sa cred mai are atat de putina minte incat sa nu faca un tel cu cel mai urat design de pe piata. avand in vedere dorinta lui Tim de a fecunda cat mai multe anussuri si lipsa de imaginatie a lui “bretonatu'” , orice este posibil…

  5. Asa penibil mi se pare “e și normal ca din moment ce Huawei a copiat de la Apple, și Apple sa copieze de la ei, blah blah blah”. Parca propoziția aia e scrisă de ceva puști frustrat de 16 ani. E doar o camera și e o evoluție technologica normala care trebuie sa aibă loc.

  6. Hai sa fim serioși camera de X și 7+ se bate cu majoritatea dslr, dacă nu știți și nu ați comparat in realitate … aici vbim de a lua pozele și ale vizualiza pe un monitor de calitate , in comparație …