iOS 12 aduce o Functie in PREMIERA pe Telefoane

iOS 12 va aduce o functie in premiera pe telefoanele iPhone ale companiei Apple, americanii gandind schimbarea ca un bonus neasteptat pentru utilizatori.

 

iOS 12 Functie PREMIERA Telefoane

iOS 12, conform celor care au avut ocazia de a testa aceasta noua versiune a sistemului de operare, va aduce o functie in premiera pentru telefoane, ceva ce Apple a gandit special pentru iPhone. Mai exact, compania Apple intentioneaza sa lanseze imbunatatiri majore pentru ARKit, iar una dintre ele va permite in iOS 12 ca doua telefoane iPhone sa vada acelasi obiect in aplicatii.

iOS 12 va permite sincronizarea telefoanelor intr-un fel, sau altul, pentru ca ambele sa poata afisa acelasi obiect virtual intr-o anumita zona a unei aplicatii, ceva ce pana acum nu a mai fost facut. Nu se stie cum va reusi compania Apple sa ofere o asemenea functionalitate pentru utilizatorii iOS 12, insa se pare ca ea nu va afecta intimitatea datelor utilizatorilor.

iOS 12 aduce o Functie in PREMIERA pe Telefoane

iOS 12 va procesa toate datele direct in telefoanele utilizatorilor, fara a incarca date in serverele Apple, astfel ca nimeni nu trebuie sa isi faca griji in legatura cu securitatea informatiilor. Google are ceva similar gandit, insa in acel caz e necesar ca datele sa fie trimise intai in serverele companiei pentru a fi mai apoi afisate pe telefoane in aplicatii.

“Apple next week will debut tools to let two iPhone users share augmented reality. The goal is for two users to see the same virtual object in the same space via their individual devices. The approach, which has not been previously reported, differs from Google’s, which requires scans of a player’s environment to be sent to, and stored in, the cloud.”

iOS 12 are o tehnologie complet diferita implementata de catre cei de la Apple, asa ca pe iPhone totul va fi facut in timp real in telefoane, fara a astepta procesarea in servere. Cei de la Apple vor prezenta aceasta noua functie a iOS 12 in aceasta seara, iar pe iDevice.ro va astept pentru a discuta despre tot incepand cu ora 19:30, cu recomandarea de a folosi aplicatia iDevice.ro si notificarile pentru desktop si Android pentru a afla noutatile in timp real.

8 COMENTARII

  1. Atata se vorbește de ARKit asta, da eu încă nu m-am lovit de el, ce face util fraților? Explicați-mi si mie ca nu mi-e clar deloc.

  2. trecand de acea perioada acu multi ani aceste functii sunt toatal inutile pentru mine si alti 80-90% dintre utilizatori. Functiile cu adevarat utile aunt mai greu de implementat si stim cu totii ca apple iubeste doar gargara si nimic mai mult.

  3. bine că telefoanele cu Android te lasă să blochezi apelurile cu număr privat. Iar Apple nu este în stare să facă așa ceva. Nativ din setări. Bine că te lasă să blochezi numerele. Dar cele private nu