Facebook Messenger: Functia ENERVANTA ELIMINATA

Facebook Messenger ramane fara o functie extrem de enervanta, compania Facebook luand decizia de a renunta la ea dupa ce lumea s-a plns atat de mult.

Facebook Messenger Functia ENERVANTA ELIMINATA

Facebook Messenger este una dintre cele mai mari platforme de mesagerie de pe planeta, insa din pacate este si una dintre cele mai enervante din cauza unora dintre functiile pe care le-a implementat compania Facebook pentru utilizatori. Una dintre ele urmeaza sa fie dezactivata in perioada imediat urmatoare, cel putin asta sustin cei care se ocupa de dezvoltarea Facebook Messenger, iar multi utilizatori se pot bucura de aceasta schimbare majora.

Facebook Messenger afiseaza in momentul de fata pentru utilizatori cate un mesaj de fiecare data cand devin prieteni cu o anumita persoana, sau cand accepta o cerere de comunicare venita din partea altcuiva. Facebook Messenger genereaza impresia ca acea persoana vrea sa discute cu utilizatorul care accepta cererea, desi in realitate vorbim doar despre un simplu mesaj care spune ca ei doi pot comunica din acel moment prin platforma celor de la Facebook.

Facebook Messenger: Functia ENERVANTA ELIMINATA

Facebook Messenger Functia ENERVANTA ELIMINATA 1

Facebook Messenger a enervat si continua sa enerveze foarte multa lume cu aceasta functie, insa compania Facebook a anuntat ca va renunta la ea, probabil si pentru ca lumea s-a cam saturat de lucrurile de genul acesta. Facebook Messenger urmeaza sa aiba aceasta notificare dezactivata treptat pentru cei care nu-si mai arata interesul vis-a-vis de ele, un sistem de inteligenta artificiala urmand a urmari interactiunile oamenilor cu ele pentru a decide daca mai trebuie trimise, sau nu.

“We’ve found that many people have appreciated getting a notification when a friend joins Messenger. That said, we are working to make these notifications even more useful by employing machine learning to send fewer of them over time to people who enjoy getting them less. We appreciate all and any feedback that people send our way, so please keep it coming because it helps us make the product better.”

Facebook Messenger are foarte multe functii de care lumea nu are nevoie, ele fiind “bagate pe gatul utilizatorilor” de catre cei de la Facebook fara a le pasa de faptul ca nu au vreo utilitate reala, sau ca sunt enervante. Dezactivarea acestei functii a Facebook Messenger este un prim pas spre normalitate, si spre eliminarea mai multor functii care nu sunt utile absolut nimanui, chiar daca Facebook ni le “baga pe gat” pentru a demonstra ca inca mai e relevanta.