iPhone 9 si iPhone 11: Comenzi REDUSE fata de iPhone X

iPhone 9, iPhone 11 si iPhone 11 Plus urmeaza sa fie produse in cantitati mai mici pentru Apple din cauza reducerii numarului de comenzi inregistrate pentru ele.

iPhone 9 iPhone 11 Comenzi REDUSE iPhone X

iPhone 9 si iPhone 11 au comenzi mai mici facute de catre compania Apple pentru productie in comparatie cu ceea ce s-a intamplat anul trecut, cand a lansat iPhone 8, iPhone 8 Plus si iPhone X pe pietele globale. Conform celor care monitorizeaza activitatea companiei Apple, comenzile pentru iPhone 9 si iPhone 11 ar fi cu 20% mai mici decat cele inregistrate pentru seria iPhone 8 si iPhone X, diferenta intre ele fiind foarte mare, din pacate.

Seria iPhone 8 si iPhone X au fost comandate anul trecut de catre compania Apple in 100 de milioane de exemplare de catre compania Apple de la partenerii sai, insa in cazul iPhone 9 si iPhone 11 vorbim despre comenzi pentru 80 de milioane de unitati. Diferenta este de 20%, sau 20 de milioane de unitati pentru iPhone 9 si iPhone 11 in raport cu modelele lansate anul trecut, unii spunand ca Apple a devenit mai “precauta”.

iPhone 9 si iPhone 11: Comenzi REDUSE fata de iPhone X

Realitatea este ca anul acesta compania Apple ar fi trebuit sa aiba o productie mai usoara pentru iPhone 9 si iPhone 11 in raport cu modelele din 2017, iar asta deoarece multe dintre componente urmeaza sa fie refolosite, inclusiv cele externe. iPhone 9, iPhone 11 si iPhone 11 Plus urmeaza sa fie lansate de catre compania Apple pe piata in luna septembrie, americanii cerandu-le si partenerilor sa se pregateasca mai devreme cu componentele ce urmeaza sa fie folosite.

“”Apple is quite conservative in terms of placing new orders for upcoming iPhones this year. For the three new models specifically, the total planned capacity could be up to 20% fewer than last year’s orders. The production yield for the LCD model’s ‘touch’ function is not satisfactory at the moment, but it is improving. The cost-effective model is viewed as the tool for Apple to boost its total shipment volume this year, and all the suppliers are doing everything they can to make sure the LCD one hits the shelves as soon as possible.”

Componentele pentru iPhone 9, iPhone 11 si iPhone 11 Plus urmeaza sa ajunga la Foxconn pentru asamblare incepand chiar din luna iulie, mult mai devreme in comparatie cu modul in care s-au desfasurat lucrurile in cursul anului trecut. Graba celor de la Apple de a aduce aceste componente mai repede in fabrica Foxconn are la baza dorinta de a avea totul pregatit pentru a lansa iPhone 9 si seria iPhone 11 chiar in septembrie, fara a fi nevoita sa amane totul pentru noiembrie, asa cum s-a intamplat in cursul anului trecut.

13 COMENTARII

  1. srb-zaone pana acum spuneai ca nu pot produce suficiente terminale, acum spui ca nu vor sa produca mai multe….noi ce sa mai zicem? sunteti de rasul curcilor.

  2. Ma intreb cat va costa iPhone 9 de 6.5″ cu memorie de 512 gb. Judecand dupa iPhone X de 256 gb, ar trebui sa coste cam 8000 lei.