ASUS: Telefonul Android cu o PREMIERA ULUITOARE

ASUS a creat un telefon android cu o premiera uluitoare pentru lumea smartphone, chinezii dorind sa ofere inovatii pentru clientii din lumea intreaga.

ASUS Telefon Android PREMIERA ULUITOARE

ASUS nu este unul dintre cei mai buni producatori de telefoane mobile, compania chinezeasca fiind cunoscuta pentru multe, insa nu si pentru faptul ca are vanzari impresionante de smartphone-uri la nivel global. In ciuda acestui lucru cei de la ASUS au creat un telefon foarte interesant, pe care in final nu l-au mai lansat pe piata, insa chiar si asa, doar faptul ca el a existat da de inteles ca ei doresc mai mult de la telefoane.

ASUS a creat un telefon care avea 10 GB RAM implementati, da ati citit bine, nu mai putin de 10 GB RAM pentru utilizatori, acesta parand sa fi facut parte din seria ROG, aduca ar fi fost dedicat gamerilor inraiti. Desi cei de la ASUS au testat acest telefon cu 10 GB RAM integrati, din pacate producerea sa nu a fost posibila din cauza cantitatii prea mari de memorie RAM pe care chinezii au dorit sa o foloseasca, modulele neputand fi incorporate intr-o carcasa normala.

ASUS: Telefonul Android cu o PREMIERA ULUITOARE

ASUS ar fi lansat pe piata un telefon cu cea mai mare cantitate de memorie RAM implementata vreodata intr-un smartphone, maximul fiind acum de 8 GB, iar pe piata exista o gama variata de telefoane cu aceasta cantitate. Trecerea la 10 GB RAM este inevitabila pentru smartphone-uri, insa deocamdata inca suntem departe de implementarea a unei cantitati de memorie RAM atat de mare pentru utilizatorii dornici sa cumpere un smartphone.

ASUS ar fi avut o premiera foarte interesanta cu un asemenea telefon, daca ar fi reusit sa gaseasca o metoda de a integra modulele de memorie RAM intr-o carcasa de smartphone care nu prea are spatiu pentru asa ceva. Chiar daca ASUS nu a reusit sa implementeze 10 GB RAM intr-un smartphone, asta nu inseamna ca nu va exista alt producator chinez care va reusi sa ofere asa ceva intr-un telefon, insa oare cine ar avea nevoie de atat de multa memorie RAM ?