WhatsApp: CUM o Folosesti FARA Cartela SIM

WhatsApp poate fi folosita pe iPhone, Android, calculator, sau tablete chiar si fara a avea o cartela SIM la dispozitie, iata cat de usor te inregistrezi.

WhatsApp Folosesti FARA Cartela SIM

WhatsApp este cea mai populara aplicatie de mesagerie de pe planeta, iar folosirea sa ne obliga sa avem o cartela SIM, si un numar de telefon, prin intermediul caruia sa facem inregistrarea in platforma, un cod de inregistrare fiind trimis pe el. Aceasta procedura impiedica folosirea WhatsApp de pe tablete, sau calculatoare, fara a avea un numar de telefon si o cartela SIM, insa exista si o solutie simpla pentru aceasta problema, despre care vorbim acum.

WhatsApp nu face verificare activa pentru a vedea daca aveti o cartela SIM introdusa in telefon, si nici nu preia automat numarul de telefon daca una nu exista, deci puteti introduce orice numar de telefon pentru inregistrare. Exact pe acest lucru se bazeaza si metoda despre care vorbim astazi, ea permitandu-va sa va inregistrati in platforma WhatsApp folosind un numar de telefon gratuit pe care il puteti obtine foarte rapid.

WhatsApp: CUM o Folosesti FARA Cartela SIM

WhatsApp va permite sa va inregistrati fara o cartela SIM urmand pasii de mai jos :

  1. Instalati aplicatia TextNow, oricare alta care ofera un numar de telefon gratuit, sau creati-va un cont in aceasta pagina pentru a beneficia de un numar de telefon gratuit pentru SUA.
  2. Creati contul gratuit in aplicatia WhatsApp, apoi uitati-va in contul TextNow pentru a vedea ce mesaj de inregistrare ati primit.
  3. Introduceti acel cod in aplicatia WhatsApp, si bucurati-va de ceea ce are de oferit platforma.

WhatsApp are o politica destul de restrictiva in ceea ce priveste inregistrarea in platforma, chiar mai restrictiva decat Facebook Messenger, care totusi permite folosirea unei adrese de email pentru utilizare, nu doar un numar de telefon. Din pacate, atat timp cat WhatsApp restrictioneaza accesul la platforma doar pe baza de numar de telefon, metodele de genul acesta sunt singurele care va permit sa folositi aplicatia, chiar daca numarul de telefon ar putea parea ciudat pentru prieteni.