Samsung: Un Telefon a EXPLODAT si a DAT FOC unei Masini

Samsung este iar criticata dupa ce un telefon a explodat intr-o masina aflata in mers, aceasta luand foc si fiind distrusa in totalitate de incendiu inainte sa ajunga pompierii.

Samsung Telefon EXPLODAT DAT FOC Masini

Samsung este iarasi in centrul unui scandal dupa ce un telefon al coreenilor a explodat in masina unei femei si a genrat un incendiu care a distrus intreaga masina, insa lucrurile sunt mai grave decat atat. Conform presei din SUA, o femeie avea in masina un Samsung Galaxt S4 si un Samsung Galaxy S8, air unul dintre ele a explodat in timp ce ea conducea, flacarile generate de catre baterie aprinzand cel mai probabil si celalalt telefon.

Samsung a fost notificata in legatura cu problema si desigur sustine ca produce telefoane de cea mai buna calitate, asa cum spunea si cand Samsung Galaxy Note 7 exploda cam peste tot, coreenii spunand ca problema nu e la ei. Acum cei de la Samsung sustin doua telefoane Samsung Galaxt S4 si un Samsung Galaxy S8, insa primul dintre ele are o vechime foarte mare, si cel mai probabil este sursa acestui incident, daca bateria n-a fost inlocuita cu alta originala, mai noua.

Samsung: Un Telefon a EXPLODAT si a DAT FOC unei Masini

Samsung intentioneaza sa isi faca propria investigatie pentru aceasta problema, insa pompierii au confirmat povestea femeii care sustine ca focul a pornit de la unul dintre cele doua telefoane mobile in timp ce conducea. Practic, faptul ca focul a pornit in timp ce ea conducea este cea mai mare problema dintre toate, iar Samsung ar trebui sa fie constienta de asta, deoarece femeia putea produce un accident grav daca s-ar fi sperat foarte tare.

“I was driving down Evergreen. Out of the corner of my eye I saw a spark. Samsung Galaxy S4 and Galaxy S8. I thought I was going to die when I saw the sparks and the fire. It happened quickly. It just went up in flames. People were telling me to get away from the car. What if I was on the highway stuck in traffic and couldn’t get out?”

Samsung parea sa se fi distantat suficient de mult de problemele acestea pe care telefoanele sale le-au avut de-a lungul vremii, insa iata ca nu scapa de noi incidente care pun sub semnul intrebarii calitatea telefoanelor sale. Sunt destul de sigur de faptul ca Samsung va da vina pe acel telefon Samsung Galaxy S4 pentru incident, iar asta pentru ca e si un telefon foarte vechi, care si-a depasit perioada de functionare cu mult, iar asa va incheia scandalul.

Articolul precedenteMAG: Cupa Mondiala a Reducerilor la Televizoare
Articolul următorOrange: Oferte SPECIALE la Telefoane in Reducerile Happy Days
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.