Samsung Galaxy Note 9: e CLAR, asta e NOUL Design

Samsung Galaxy Note 9 are in final dezvaluit noul design pe care compania Samsung il va folosi anul acesta, iata ce asteapta fanii Android din lumea intreaga.

Samsung Galaxy Note 9 CLAR NOUL Design

Samsung Galaxy Note 9 are noul design dezvaluit deja din surse care se confirma una pe cealalta, contrazicand o multitudine de zvonuri care au aparut in ultima vreme cu privire la felul in care va arata telefonul. In imaginea de mai jos puteti vedea o folie care este gandita pentru a proteja carcasa Samsung Galaxy Note 9 de zgarieturi si lovituri, insa ea confirma faptul ca telefonul va avea un design modificat pentr camera si cititorul de amprente.

Samsung Galaxy Note 9 nu va avea un cititor de amprente integrat in ecran, din pacate, insa va avea o camera orizontala, cu un cititor de amprente modificat implementat sub ea, iar design-ul total este diferit fata de cel al Samsung Galaxy Note 8. De ce a ales compania coreeana sa faca aceasta schimbare pentru Samsung Galaxy Note 9 nu stim deocamdata, dar probabil totul are legatura cu noua camera mai buna ce va fi oferita in 2018.

Samsung Galaxy Note 9: e CLAR, asta e NOUL Design

Samsung Galaxy Note 9 CLAR NOUL Design 1

Samsung Galaxy Note 9 nu va avea modificari pentru partea frontala a ecranului, iar asta pentru ca marginile panoului frontal vor ramane la fel de mari precum cele pe care le-am vazut pentru Samsung Galaxy Note 8 anul trecut. Foarte multa lume astepta de la Samsung Galaxy Note 9 o schimbare mare de design pentru ca telefonul sa dea de inteles ca aduce ceva nou, insa desigur ca Samsung este de alta parere, si va “reincalzi ciorba” si anul acesta.

Samsung Galaxy Note 9 este programat deja de catre compania Samsung pentru prezentare in data de 9 august, o zi care se potriveste perfect cu denumirea telefonului, totul fiind special gandit. Interesant va fi sa vedem si cat urmeaza sa coste Samsung Galaxy Note 9, iar asta pentru ca exista multe componente interne noi, ele nu sunt ieftine, iar cei de la Samsung vor dori sa faca si profit considerabil cu acest nou model de smartphone.

20 COMENTARII

  1. Va fii ca cel din acel video, oricum frumos design
    Se pare ca Samsung vrea sa diferențieze elemente de design intre S și N

  2. Nu, personal nu am mai vazut aceasta pozitie la camere + cititor amprente. O alegere interesanta, sunt curios cum o sa arate cand este lansat.

  3. Pai si la iphone x inseamna ca tot e si mai trist. Mult mai trist. Ecranul, camera, procesorul sunt mai slabe ca la Samsung S9 plus. Si Note 9 va fi si mai tare sa S9 plus.