Apple a Lansat Aplicatia Apple Support si in Romania

Apple Lansat Aplicatia Apple Support Romania

Dupa ani si ani de asteptare, saptamana aceasta compania Apple a decis sa lanseze in sfarsit aplicatia Apple Support in Romania pentru utilizatorii iPhone, iPad si iPod Touch. Vorbim despre o aplicatie creata de catre cei de la Apple pentru a le permite clientilor sai sa obtina mai usor ajutor pentru orice fel de probleme, aplicatia Apple Support avand integrate cam toate informatiile de suport de la Apple.

Aplicatia Apple Support a fost gandita si pentru a ajuta clientii Apple sa descopere un magazin, sau un service autorizat, pentru a obtine o reparatie, iar cam aici se limiteaza utilitatea sa in Romania. Desi aplicatia Apple Support poate fi folosita din Romania pentru a cauta informatii privind probleme ale iDevice/Mac-urilor, din pacate ea nu este tradusa in limba romana.

Apple a Lansat Aplicatia Apple Support si in Romania

Apple Support va poate totusi ajuta sa diagnosticati rapid diverse probleme ale telefoanelor iPhone pe care le detineti, insa nici cele pentru Apple ID-uri, sau Apple Music, nu raman fara raspuns. Aplicatia Apple Support nu se rezuma doar la raspunsuri la probleme, ci contine deasemenea recomandari si sfaturi pentru folosirea functiilor variate ale iPhone iPad.

Aplicatia Apple Support poate fi rulata pe oricare dintre iDevice-urile care ruleaza, iar intr-una dintre sectiunile sale puteti gasi si service-urile autorizate Apple din Romania. Aceasta este foarte utila, pentru ca am vazut in ultima vreme foarte multe reclame inselatoare cu service-uri GSM care se promoveaza ca fiind autorizate de catre Apple, dar in realitate nu sunt.

Aplicatia Apple Support poate fi descarcata de aici.