Vivo NEX: Tehnologia GROZAVA pe care o VREAU in iPhone

Vivo NEX vine cu o noua tehnologie grozava pe care compania Apple ar trebui sa o implementeze in telefoanele iPhone pe care le va lansa in urmatorii ani.

Vivo NEX Tehnologia VREAU iPhone

Vivo NEX a fost prezentat oficial in cursul zilei de ieri de catre compania Vivo, iar in noul telefon Android se regaseste un ecran impresionant, insa nu doar prin faptul ca acopera 91% din suprafata panoului frontal. Vivo NEX vine si cu alte inovatii foarte interesante, care sunt oferite tocmai pentru a putea acoperi atat de mult din panoul frontal cu ecranul, iar una dintre ele are denumirea Screen SoundCasting si ar putea schimba telefoanele pentru totdeauna.

Vivo NEX ofera prin screen soundcasting posibilitatea de a elimina difuzoarele frontale din telefoane, sunetele fiind redate chiar de catre ecran, in partea superioara, folosind vibratii si conductivitatea componentelor acestora. Va spuneam dimineata ca Samsung Galaxy S10 urmeaza sa aduca acelaxi lucru anul viitor, insa Xiaomi a implementat intial tehnologia intr-un smartphone, renuntand apoi la ea, iar acum Vivo NEX o aduce pentru utilizatorii care-l vor cumpara.

Vivo NEX: Tehnologia GROZAVA ce o VREAU in iPhone

Vivo NEX are un ecran atat de mare implementat in ecran tocmai pentru ca difuzorul sau a putut fi eliminat dupa ce aceasta tehnologie a fost implementata, insa unii dintre cei care au cumparat telefoane Xiaomi au fost cam dezamagiti de ea. Se pare ca in cazul telefoanelor Xiaomi, sunetele redate prin screen soundcasting puteau fi auzite si de catre persoanele din preajma utilizatorilor, in timpul apelurilor telefonice, iar acelasi lucru s-ar putea intampla inclusiv cu Vivo NEX.

“Another weird feature of the Vivo NEX is that it ditches the earpiece entirely, replacing it with the company’s Screen SoundCasting Technology. This, the company says, offers better call quality than a traditional earpiece, with “more powerful bass and softer, smoother treble.”

Vivo NEX nu are deocamdata testata aceasta noua tehnologie de catre revieweri care sa isi poata oferi o parere pertinenta cu privire la utilitatea sa, insa jurnalistii care au testat telefonul sustin ca experienta este una destul de buna. Desigur ca doar persoanele care ajung sa foloseasca Vivo NEX pe termen lung pot spune foarte clar cat de utila este tehnologia screen soundcasting, insa daca este utila, as vrea sa o vad cat mai rapid in iPhone.

39 COMENTARII

  1. nu vreau sertare in iphone…vreau un iphone fara butoane mecanice sau alte mecanisme…sper iphone sa vina cu asemenea un display (mai ales ca iphoneX nu are barbie), atunci cand vor putea (vreodata) pune camera si senzorii in display

  2. arata ca un telefon din 2020 nu ca unul din 2016 asa cum este iphone x. fac selfie odata la 5 luni deci nu ma deranjeaza. barbia e de 1000 de ori mai estetica decat decupajul oribil si marginile groase ale iphone X. doar cand vezi asemenea inovatii realizezi cat de inapoiati sunt cei de la apple. Iphone X e doar istorie si in nici un caz the future of smartphones, ce penibil au fost toamna trecuta cand au afirmat asta prezentand un telefon care are un design horror.

  3. bravo Vivo, arata-le americanilor cum se face, poate candva si noi fanii apple vom putea cumpara asemenea bijuterii si nu acelasi design invechit de 4 ani in cazul meu 8 plus.

  4. Săraca vulpe, ce poftă i-ar fi să savureze niște struguri copți și zemoși! ”Chinezăria” aia cu android-ul ăla ”ofilit” dă clasă din orice poziție produsului cu caracteristici castrate, conceput și pus în vânzare de către o companie pe cât de lacomă din punct de vedere financiar, pe atât de impotentă, tehnologic vorbind. Da, e vorba de Apple cu al lor half-baked iPhone ics ???

  5. Zici că aveți contract pe viață cu Apple… băi frate eu le-am schimbat cât mai mult să pot să îmi dau seama ce poate fiecare. De la iPhone la HTC, Samsung, chiar și parașute ca Lenovo sau Allview pentru câteva săptămâni, dar toate high-range, apoi m-am oprit la Huawei Mate 10 Pro care până în ziua de azi mi se pare cel mai ok raport calitate-preț. Dacă Mate 20 nu o să îmi placă fizic, o să mă îndrept spre Sony sau Vivo. Nu stau să aștept 10 ani ceva de la Apple și să îi laud pe site-uri că sunt cei mai buni dar în realitate să fiu dezamăgit și nemulțumit tot timpul.

  6. E la modă acum stilul ăsta: afișează, în mod ostentativ, cel mai recent iPhone, că, deh, are măru’ lucios pe spate, dar în realitate sunt rupți de foame, doar ei știu câte rate mai au de plătit la el. Și ca să-și justifice prostia, găsesc cele mai patetice scuze pentru fail-ul de design și lipsa de funcționalitate a ”smartphone-ului”, în speranța că, într-un final, vor începe să creadă și ei în propriile minciuni. Cunoaștem specimene de genul ăsta, din ăia ce-și dau singuri like la propriile postări.

  7. Corect,doar idiotii saraci ce incearca sa atace din propria oftica pe altii spun altceva despre vulpe si altele mituri/proverbe invatate de pe la alte persoane ce le-au manipulat mintile si au devenit sclavii societatii

  8. “Zici că aveți contract pe viață cu Apple… băi frate eu le-am schimbat cât mai mult să pot să îmi dau seama ce poate fiecare. De la iPhone la HTC, Samsung, chiar și parașute ca Lenovo sau Allview pentru câteva săptămâni, dar toate high-range, apoi m-am oprit la Huawei Mate 10 Pro care până în ziua de azi mi se pare cel mai ok raport calitate-preț. Dacă Mate 20 nu o să îmi placă fizic, o să mă îndrept spre Sony sau Vivo. Nu stau să aștept 10 ani ceva de la Apple și să îi laud pe site-uri că sunt cei mai buni dar în realitate să fiu dezamăgit și nemulțumit tot timpul.”

    Cel mai onest si obiectiv comentariu, respect !!

  9. Din 2007 ai iPhone cu butoane mecanice, de zece ani, ipocritule! Când smartphone-urile cu Android aveau butoane virtuale, îți puțeau!

  10. Se numește “disonanță cognitivă”, atunci când cineva își justifică crezul mințindu-se pe sine însuși.
    Tot disonanță cognitivă este și atunci când subiectul își dă singur Like, în speranța că va crede în final ce prostie a scris.

  11. Pai iphone a venit cu ssd ,iphone 7 a eliminat butonul hone mecanic..eu vreau altceva,gesturile nu reprezinta butoane draga “ipocrit”
    Ramai tu cu sertare si buton pt bixby

  12. Hahaha… “Pai iphone a venit cu ssd” ?????
    Păi… Toate smartphone-urile au SSD, și sincer, nu știu să fi văzut vreun model cu HDD.
    În plus, Apple a cumpărat SSD-urile, așadar unde e meritul ei?

    Apple a eliminat butonul home (și nu “hone”) in 2017 cu iPhone X, după ce concurența îl eliminase de câțiva ani. Așadar, unde e meritul ei? Este copy-cat!

  13. Concurenta au avut un kkt de buton on screen si nu taptic feedback
    Si cu toate astea samsung revine si baga butoane,la anu poate baga buton special si pt camera SA FIE

  14. In atentia fanilor android. De ce totusi simtiti nevoia sa va comparati minunatele gadgeturi cu X ul daca tot e praf,urat cu breton, invechit ?