Vivo NEX vs iPhone X: VIITORUL vs NEPUTINTA Apple

Vivo NEX apare astazi in prima comparatie cu iPhone X, care ne arata ce inseamna sa inovezi si sa intreci competitori care investesc foarte mult in design-uri stupide.

Vivo NEX iPhone X VIITORUL NEPUTINTA Apple

Vivo NEX a fost prezentat oficial in cursul acestei zile de catre compania Vivo, chinezii fiind mult mai seriosi decat cei de la Lenovo si lansand exact telefonul pe care l-am vazut in atatea si atatea imagini neoficiale pana acum. Vivo NEX are un imens ecran cu diagonala de 6.59 inch, el acoperind aproape intregul panou frontal, mai putin partea inferioara, unde exista o margine usor mai groasa, dar substantial mai subtire decat decupajul iPhone X.

Vivo NEX si iPhone X apar in imaginea de mai jos pentru a ni se arata cat de revolutionar este ceea ce a realizat Vivo in comparatie cu ceea ce ofera compania Apple pentru iPhone X in momentul de fata. Vivo NEX are inclusivi marginile laterale ale ecranului mai subtiri decat cele pe care le are iPhone X, diferenta aratand ca Vivo a gasit o solutie pentru a indeplini visurile fanilor, ceva ce Apple inca mai cauta sa faca, dar nu va reusit prea curand, din pacate pentru noi.

Vivo NEX vs iPhone X: VIITORUL vs NEPUTINTA Apple

Vivo NEX iPhone X Comparatia Arata PIERZI 1

Vivo NEX cel mai probabil nu are un ecran de calitate la fel de buna precum cel OLED pe care iPhone X il are implementat, insa nici preturile nu sunt apropiate, telefonul chinezilor costand 600 de euro, fata de 1100 de euro, cat cere Apple. Lasand la o parte calitatea ecranelor si concentrandu-ne doar pe design, nici nu vreau sa imi imaginez ce fel de discutii au inginerii Apple dupa ce Vivo NEX a fost lansat si arata mult mai bine decat iPhone X.

Vivo NEX este, din punctul meu de vedere, viitorul telefoanelor mobile, cu acest ecran care acopera toata partea frontala, iar daca Apple inca nu vede asta, atunci neputinta designerilor sai este mai mare decat pare. Nu stiu cati clienti ar fi plans daca iPhone X ar fi avuto camera ascunsa in carcasa, precum Vivo NEX, dar daca decupajul acela urat n-ar fi existat in ecran, si sper ca Apple sa se trezeasca la realitate, pentru ca acesti chinezi o cam depasesc.