YouTube: Noutatea Pregatita in Aplicatia de Telefoane

YouTube pregateste o schimbare foarte interesanta pentru aplicatia dedicata telefoanelor mobile din lumea intreaga, ea fiind descoperita recent.

YouTube Noutatea Aplicatia Telefoane

YouTube vrea sa faca o serie de schimbari interesante pentru aplicatia care este disponibila pentru telefoanele iPhone si Android, iar in imaginea de mai jos puteti vedea planurile companiei. Vorbim despre o modificare facuta pentru denumirile tab-urilor pe care aplicatia YouTube le afiseaza in telefoanele Android, deocamdata, compania dorind sa le ofere utilizatorilor posibilitatea de a se concentra mai mult pe functia de mesagerie implementata in 2018.

YouTube a schimbat in aplicatia sa denumirea tab-ului Activity in Inbox, iar in aceasta sectiune, tab-ul care era cunoscut cu denumirea Shared este acum cunoscut cu denumirea Messages in aplicatia pentru Android. Practic, cei de la YouTube vor sa le dea oamenilor de inteles faptul ca pot accesa mai usor o sectiune unde au disponibile toate mesajele care le-au fost trimise de catre utilizatori, dar si toate notificarile pe care le primesc pentru clipuri video.

YouTube: Noutatea Pregatita in Aplicatia de Telefoane

YouTube Noutatea Aplicatia Telefoane 1

YouTube a activat aceste schimbari pentru unii dintre utilizatorii aplicatiei pentru telefoane Android in momentul de fata, ele fiind propagate la nivel global, inclusiv pe iPhone, insa acest proces nu este unul chiar atat de rapid. In ciuda acestui lucru, redenumirea sectiunii si a tab-urilor va ajunge inclusiv in aplicatia YouTube pentru iPhone si iPad la un moment dat, doar ca deocamdata nimeni nu stie clar cand urmeaza sa se intample acest lucru, asa ca va trebui sa mai asteptam pana le vom avea.

YouTube a lansat anul acesta sectiunea de mesagerie pentru toti utilizatorii iPhone si Android, si a promovat-o intens pentru utilizare in randul acestora, foarte multi incepand chiar sa o foloseasca pentru comunicare cu prietenii. YouTube vrea acum sa convinga si mai multa lume