iPhone 3GS va REVENI la Vanzare Luna Aceasta

iPhone 3GS va fi repus in vanzare luna aceasta, nostalgicii putand cumpara noul model de smartphone la un pret foarte mic, daca sunt interesati de el.

iPhone 3GS REVENI Vanzare Luna

iPhone 3GS, un telefon lansat de catre compania Apple in cursul anului 2009, va revenit la vanzare luna aceasta, un operator din Coreea de Sud surprinzand lumea cu decizia sa. SK Telink, unul dintre operatorii din Coreea de Sud, a anuntat ca va reincepe sa vanda iPhone 3GS de luna aceasta dupa ce a gasit un stoc nevand prin depozitele sale, probabil prin vreun coltuitat de lme.

iPhone 3GS este repus in vanzare de catre operator la pretul de doar 40 de dolari, iar operatorul sustine ca a verificat fiecare unitate ce va fi pusa in vanzare pentru a confirma ca ele sunt functionale. iPhone 3GS a fost al treilea model lansat de catre compania Apple, si desigur ca nu are nici macar o camera frontala, dar macar are conectivitate 3G, deci poate fi folosit in Romania.

iPhone 3GS va REVENI la Vanzare Luna Aceasta

iPhone 3GS nu a fost unul dintre telefoanele foarte apreciate ale companiei Apple, insa a fost ultimul lansat cu o carcasa din plastic, Apple facand apoi trecerea la sticla, cu iPhone 4. iPhone 3GS nu avea o autonomie grozava, se incalzea destul de bine, iar carcasa de plastic se zgaria foarte urat, insa pentru nostalgici, pretul de 40 de dolari este unul infim.

iPhone 3GS poate fi folosit in lumea de astazi, mai ales daca aveti o cartela SIM de dimensiune standard, insa telefonul vedea cu iOS 3, ceva ce in ziua de zi nu mai suporta multe aplicatii. Chiar si asa, sunt sigur ca vom vedea foarte multe persoane fericite sa intre in posesia unui iPhone 3GS nou, insa nimeni n-ar trebui sa se astepte prea mult de la telefon.

11 COMENTARII

  1. @mihai nu la bac inveti sa scrii corect mai degreba 5-8 insa el a mancat litere sau a gresit pentru ca s-a grabit, nu sunt greseli gramaticale ce tin de exprimare, sunt greseli de neatentie

  2. Eu am un iPhone 4 Alb ce a fost folosit ca IPod in casa , este exact ca nou , il țin in cutie pana va ajunge piesa de muzeu :))