WhatsApp: Functia NOUA pe care NIMENI nu o credea POSIBILA

WhatsApp si aceasta functie noua pentru iPhone si Android pe care nimeni nu o credea posibila pentru a fi implementata in aplicatia pentru telefoane mobile.

WhatsApp Functia NIMENI credea POSIBILA

WhatsApp va avea implementata o noua functie foarte interesanta pe care nimeni nu o credea posibila inainte de descoperire, compania detinuta de catre Facebook avand planuri foarte mari pentru utilizatorii sai. WhatsApp a pornit ca o aplicatie de mesagerie, insa iata ca se transforma in ceva mult mai complex, iar compania pregateste o alta schimbare cu o noutate la care nu te-ai fi gandit ca ar putea fi oferita intr-o aplicatie de acest gen.

WhatsApp dezvolta in momentul de fata o schimbare care le va permite companiilor sa prezinte cataloage de produse in aplicatiile pentru iPhone si Android, ceva ce nimeni nu credea ca ar putea fi oferit vreodata. Puteti vedea in imaginea de mai jos cum ar urma sa arate aceste liste in care vor fi disponibile informatii despre produse pe care companiile le vor putea adauga prin platforma Business, care a fost lansata anul trecut de catre cei de la WhatsApp.

WhatsApp: Functia NOUA pe care NIMENI nu o credea POSIBILA

WhatsApp Functia NIMENI credea POSIBILA 1

WhatsApp are prezentata in imaginea de mai sus interfata prin care pot fi adaugate produsele de catre companii in cataloage care vor fi afisate pentru versiunea standard a aplicatiilor pentru iPhone si Android. Teoretic, deocamdata vedem doar ca pot fi adaugate produse in cataloage care vor fi afisate in WhatsApp, insa cel mai probabil ar trebui sa avem inclusiv optiunea de a cumpara produse direct din aplicatie, ceva ce nimeni nu credea ca va ajunge vreodata in aceasta aplicatie.

WhatsApp a ramas fara co-fondatorii care impiedicau Facebook sa monetizeze platforma, insa acum nimeni nu mai poate opri compania din Mountain View sa faca orice doreste cu aplicatia pe care a cumparat-u cu 19 miliarde de dolari. WhatsApp va trece prin foarte multe schimbari in urmatorii ani, iar unele dintre ele ar putea indeparta utilizatorii care au fost obisnuiti sa aiba o aplicatie simpla, fara reclame, si fara stres, dar vremurile acelea au disparut.