WhatsApp: ANUNTUL IMPORTANT despre o NOUA Aplicatie

WhatsApp este in centrul unui anunt foarte important cu privire la o noua aplicatie asteptata de catre foarte multe persoane, iata ce planuri sunt pregatite.

WhatsApp ANUNTUL IMPORTANT NOUA Aplicatie

WhatsApp este cea mai mare platforma de mesagerie de pe planeta, iar asta inseamna ca in mod constant sunt anuntate schimbari si noutati pentru ea, una majora fiind dezvaluita astazi, si foarte multa lume va fi fericita sa afle despre ea. WhatsApp urmeaza sa fie disponibila si sub forma unei aplicatii speciale pentru Windows 10, un designer al celor de la Microsoft publicand imaginea de mai jos care sugereaza ca aplicatia este deja in proces de dezvoltare la americani.

WhatsApp nu are in momentul de fata o aplicatie oficiala pentru Windows 10 disponibila, insa se pare ca in parteneriat cu cei de la Microsoft intentioneaza sa lanseze una, cel mai probabil undeva in cursul acestui an. WhatsApp urmeaza sa fie disponibila sub forma unei aplicatii “native” pentru Windows 10, care cel mai probabil va fi distribuita prin magazinul de aplicatii al celor de la Microsoft, deci va oferi si functii avansate pentru utilizatorii care o vor folosi in calculatoare.

WhatsApp: ANUNTUL IMPORTANT despre o NOUA Aplicatie

WhatsApp ANUNTUL IMPORTANT NOUA Aplicatie 1

WhatsApp urmeaza sa le ofere utilizatorilor Windows 10 posibilitatea de a face apeluri voce si video cu ajutorul acestei noi aplicatii, iar asta deoarece aplicatia oferita acum incarca doar WhatsApp Web si nimic mai mult. Aceasta ar fi o schimbare foarte importanta pentru utilizatorii Windows 10 care folosesc WhatsApp, deoarece vor avea in sfarsit optiunile de pe telefoane si pe calculatoare, fara a se mai chinui cu versiunea web.

“WhatsApp is a free cross-platform app owned by Facebook. You can make video calls and send text messages, voice messages, documents, and user locations. I have been supporting the team with porting WhatsApp from Silverlight to UWP. We want them to bring their app to Windows 10 desktop and integrate unique Windows 10 features like Ink and Fluent Design. The project had [a] successful result which led to WhatsApp partnering with Microsoft, and we earned high praise from the WhatsApp team.”

WhatsApp si Microsoft lucreaza in momentul de fata pentru crearea acestei aplicatii dedicate Windows 10, insa deocamdata nimeni nu stie cand ar putea fi ea oferita pentru utilizatorii din lumea intreaga care o asteapta de ceva vreme. Nu cred ca va trebui sa asteptam sfarsitul anului pentru ca aceasta noua aplicatie WhatsApp sa fie lansata, asa ca ramane doar sa vedem ce va mai dori compania Microsoft sa apara in legatura cu aceasta colaborare.