YouTube Lanseaza ABONAMENTE pentru Clipuri Video

YouTube a anuntat in cursul zilei de ieri lansarea de abonamente pentru a vedea clipurile video de pe canalele din platforma, iata cat costa acestea.

YouTube ABONAMENTE Clipuri Video

YouTube a anuntat un record impresionant ieri pentru presa din lumea intreaga, platforma pentru partajare de clipuri video reusind sa atraga un numar foarte mare de utilizatori din lumea intreaga in ultima perioada. Conform celor de la YouTube, nu mai putin de 1.9 miliarde de utilizatori inregistrati in plaforma o acceseaza lunar, cifra fiind una impresionanta, mai ales ca este foarte apropiata de cea de utilizatori activi lunar in Facebook, conform companiei.

YouTube are cu doar vreo 300 de milioane de utilizatori mai putin decat Facebook cand vine vorba despre utilizatorii activi lunar in platforma, diferenta fiind infima daca ne uitam la cifrele totale anuntate de companii. Important de retinut aici este faptul ca vorbim despre 1.9 miliarde de utilizatori inregistrati in YouTube care acceseaza platforma lunar, nu despre un numar total de vizitatori, deci numarul total de oameni care acceseaza website-ul este mult mai mare.

YouTube Lanseaza ABONAMENTE pentru Clipuri Video

YouTube ar intrece cu siguranta Facebook la numarul de vizitatori daca s-ar contoriza si persoanele neinregistrate care acceseaza platforma, cei de la Facebook interzicand accesarea website-ului in acest mod. Avand atat de multi utilizatori, YouTube a anuntat si ca numarul creatorilor de continut care castiga sute de mii, sau zeci de mii de dolari anual a crescut, in ambele cazuri cu peste 30%, iar asa a luat decizia de a lansa abonamente pentru canale.

“With more than 1.9 billion logged-in users who come to YouTube every month and localized versions stretching across 90 countries and 80 languages, we’re opening up the world to anyone with a cell phone and an internet connection. With Channel Memberships, viewers pay a monthly recurring fee of $4.99 to get unique badges, new emoji, Members-only posts in the Community tab, and access to unique custom perks offered by creators, such as exclusive livestreams, extra videos, or shout-outs. Channel Memberships have already been available for a select group of creators on YouTube as Sponsorships.”

YouTube le va permite utilizatorilor sa plateasca 5 dolari lunar pentru a accesa badge-uri, emoji, postari exclusive in Community Tab, plus alte beneficii pe care le ofera creatorii de continut doar pentru abonati. Printre acestea se numara stream-uri live, clipuri video care nu sunt publice, sau mesaje personalizate, YouTube incercand sa aduca mai multi bani pentru creatorii de continut, cei care-i aduc utilizatorii activi lunar in platforma in momentul de fata.