Google Chrome: Noua Functie SECRETA a Browserului

Google Chrome are o noua functie secreta si foarte interesanta descoperita pentru utilizatori, compania Google oferind o schimbare complet neasteptata.

Google Chrome Noua Functie SECRETA Browser

Google Chrome are in dezvoltare o multitudine de functii noi pentru utilizatorii care folosesc browserul de pe calculatoare, iar despre unele dintre ele v-am vorbit deja, insa atazi vine momentul sa vorbim si despre altele. Mai exact, Google Chrome pentru calculatoare urmeaza sa aiba parte de o schimbare foarte interesanta pentru interfata tab-urilor, prin adaugarea unor elemente noi care pana acum nu au fost vreodata disponibile pentru noi.

Google Chrome urmeaza sa afiseze in interfata pentru tab-uri noi informatii preluate din Chromecast, in cazul in care un asemenea dispozitiv este conectat la calculatoarele noastre folosind sistemul creat de catre Google. Nu se stie clar deocamdata ce fel de informatii din Chromecast urmeaza sa afiseze Google Chrome in tab-urile noi, insa este destul de clar ca Google pregateste cateva schimbari foarte interesante pentru utilizatori, iar ele nu se opresc aici, din fericire.

Google Chrome: Noua Functie SECRETA a Browserului

Google Chrome Noua Functie SECRETA Browser 1

Google Chrome urmeaza deasemenea sa afiseze in interfata pentru tab-uri noi si stiri, sau chiar informatii despre vreme, dupa cum puteti vedea din imaginea de mai sus, codul sursa al build-urilor beta pentru calculatoare confirmand asta. Practic, utilizatorii din lumea intreaga vor putea vedea informatii despre vreme atunci cand deschid un tab nou in Google Chrome, iar impreuna cu ele vor vedea si stirile importante ale zilei, sau cine stie ce alte informatii mai vrea sa afiseze Google.

Google Chrome va mai permite deasemenea personalizarea tab-urilor pentru pagini noi cu wallpaper-uri alese chiar de catre noi, sau preluate automat din serverele Google, deci vorbim despre o serie de schimbari foarte interesante pregatite. Toate aceste noutati pe care Google Chrome le va avea pentru calculatoare au fost descoperite in versiunile beta ale browserului celor de la Google, unii reusind deja sa le testeze, in timp ce noi restul vom avea de asteptat pana la lansarea lor publica.