Google Maps: NOUL DESIGN a fost LANSAT in Aplicatie

Google Maps are incepand de noaptea trecuta un nou design pentru aplicatiile dedicate telefoanelor, compania Google oferindu-l pentru toti utilizatorii globali.

Google Maps NOUL DESIGN LANSAT Aplicatie

Google Maps a avut in luna mai anuntat de catre compania Google un design nou pentru aplicatiile iPhone si Android, iar incepand de astazi acesta este disponibil pentru unii dintre utilizatorii din lumea intreaga. Google Maps are un nou design material implementat de catre compania Google, el fiind vizibil in cam toata interfata aplicatiei pentru Android, aceasta fiind singura care are deocamdata disponibile schimbarile anuntate.

Google Maps a avut acest nou design distribuit la nivel global pentru unii utilizatori inca de la inceputul lunii, insa acum cei de la Google au ajuns la concluzia ca el e suficient de bine testat pentru a fi lansat global. Google Maps aduce acest design nou pentru a crea mai multa similaritate intre ceea ce ofera diversele aplicatiei ale companiei Google, americanii integrand design-ul material in cam toate serviciile pe care le ofera, deci era normal sa fie si in aceasta platforma foarte populara.

Google Maps: NOUL DESIGN a fost LANSAT in Aplicatie

Google Maps NOUL DESIGN LANSAT Aplicatie 1

Google Maps are deasemenea lansate si noile sectiuni For You si Your Score, ambele fiind gandite pentru a ne ajuta sa descoperim mult mai usor locatii din lumea intreaga in care am dori sa mergem pentru a descoperi ceva nou. Cei de la Google folosesc in aceste sectiuni un sistem de inteligenta artificiala si date preluate de la utilizatorii Google Maps, ele fiind analizate si in baza lor sunt facute recomandari pentru locatii pe care sa le vizitam.

Google Maps are toate aceste noutati oferite in Android in momentul de fata, iar in aplicatia pentru telefoanele iPhone, totul ar urma sa fie disponibil tot in cursul acestei veri, asa cum a anuntat compania Google. Desigur ca nu se stie 100% sigur cand urmeaza sa fie oferite noutatile pentru toata lumea, insa Google Maps este foarte populara, iar cei de la Google incearca sa implementeze in mod constant cele mai importante schimbari pentru utilizatori.