Google Earth: Functia GROZAVA Lansata astazi

Google Earth are o noua functie grozava lansata de catre compania Google pentru utilizatorii din lumea intreaga, americanii oferind ceva in premiera pentru utilizatori.

Google Earth Functia GROZAVA Lansata

Google Earth este o platforma lansata de catre compania Google pentru utilizatorii din lumea intreaga pentru a le permite sa vada imagini din spatiu cu globul pamantesc, iar incepand de azi ea are o noua functie grozava. Mai exact, Google Earth le permite utilizatorilor sa foloseasca o noua functie de masurare a distantelor dintre diverse puncte, dar si diverse locatii care sunt vizibile pe harta, ceva ce pana acum nu era posibil pentru cei ce foloseau platforma.

Google Earth le permite utilizatorilor sa aleaga doua puncte de pe o harta pentru a masura distanta dintre ele, iar spre deosebire de Google Maps exista libertatea de a selecta singuri care sunt punctele comparate. Mai mult decat atat, Google Earth ne ofera si informatii despre distanta fara a lua in calcul drumurile pe care putem ajunge acolo, deci avem o masurare mult mai exacta privind distanta reala dintre doua locatii de pe planeta, ceva ce nu puteam afla prea usor.

Google Earth: Functia GROZAVA Lansata astazi

Google Earth Functia GROZAVA Lansata 1

Google Earth le permite deasemenea oamenilor si posibilitatea de a masura cladiri, parcuri, state, sau tari intregi, ceva ce nici macar Google Maps nu permite in momentul de fata, deci vorbim despre o functie foarte utila. Cei de la Google nu anuntasera in prealabil ca vor oferi aceasta functionalitate pentru utilizatori, iar in momentul de fata aplicatia browserul Google Chrome permite folosirea noii functii, aplicatia pentru Android urmand a o avea saptamana aceasta.

“Ever wonder how far your hometown is from the North Pole? Or maybe, you simply want to measure the length of that hike you just finished. One of the most requested features for Google Earth is the ability to measure distance and areas. So today, we’re adding a Measure Tool, available on Chrome today, Android this week and iOS is coming soon. Check out a few ways to use the tool.”

Google Earth este disponibil atat in versiune web, cat si in aplicatii pentru Android si iOS, iar in cazul celui din urma functionalitatea va fi lansata intr-un viitor nu foarte indepartat, deci trebuie sa mai aveti rabdare. Daca sunteti interesati sa incercati aceasta noua functie a Google Earth, trebuie sa instalati aplicatia din Google Play, sau sa accesati platforma prin intermediul browserului Google Chrome pentru mobil, sau desktop.