Instagram a Lansat o Schimbare IMPORTANTA in Aplicatie

Instagram a lansat o schimbare importanta pentru aplicatia dedicata telefoanelor iPhone si Android din lumea intreaga, ea fiind disponibila pentru toata lumea.

Instagram Schimbare IMPORTANTA Aplicatie

Instagram a inceput din cursul noptii trecute sa distribuie o schimbare importanta pentru aplicatia dedicata telefoanelor iphone si Android, ea fiind anuntata cu nu foarte mult timp  in urma. Instagram a anuntat atunci ca va regandi sectiunea Explore din cadrul aplicatiei pentru a afisa informatii noi pentru utilizatori, iar acest lucru a inceput sa se intample noaptea trecuta.

Instagram nu a facut o schimbare majora in ceea ce priveste design-ul sectiunii explore, ea afisand continutul in acelasi format ca si pana in prezent, asa cum a si fost anuntat. Totusi, Instagram a integrat in partea superioara a sectiunii Explore o serie de subiecte de interes de care am putea fi interesati, acestea afisand informatii in functie de ceea ce facem in aplicatie.

Instagram a Lansat o Schimbare IMPORTANTA in Aplicatie

Instagram Schimbare IMPORTANTA Aplicatie 1

Instagram are in imaginea de mai sus prezentata schimbarea care este disponibila pentru sectiunea Explore, continutul disponibil acolo fiind afisat in functie de postarile vazute prin aplicatie. Cei de la Instagram folosesc inteligenta artificiala pentru a afisa acest continut nou in Instagram, totul in scopul de a ne aduce in atentie postari cu care am fi interesati sa interactionam.

Instagram are deasemenea si o noua sectiune For You in aplicatie pentru a vizualiza alte tipuri de postari special alese in baza intereselor noastre, asa ca avem mai multe de descoperit in aplicatie. Toate aceste schimbari pentru aplicatia Instagram sunt disponibile acum pentru utilizatorii din lumea intreaga, asa ca ar trebui sa le vedeti si voi in aplicatie acum.