Baldur’s Gate II:EE – un joc complex pentru iPhone si iPad, oferit la Reducere

Baldur's Gate II EE reducere

Baldur’s Gate II:EE este un nou joc pentru iOS lansat la inceputul acestui an in App Store si vorbim despre un port fidel al versiunii lansate pentru PC-uri cu mult timp in urma.

Prezentata ca o versiune a Baldur’s Gate II: Enhanced Edition special conceputa atat pentru iPhone si iPad, in joc voi avand rolul de a participa intr-o gama foarte larga de misiuni conceputa de catre dezvoltatori pentru noi.

Practic veti prelua rolul unui erou care este tinut prizonier de catre un puternic vrajitor, insa reusind sa evadeze face parte dintr-o calatorie menita sa-l transforme in noul Lord of Murder.

KIDNAPPED. IMPRISONED. TORTURED. THE WIZARD IRENICUS HOLDS YOU CAPTIVE IN HIS STRONGHOLD, ATTEMPTING TO STRIP YOU OF THE POWERS THAT ARE YOUR BIRTHRIGHT.
CAN YOU RESIST THE EVIL WITHIN YOU, FORGE A LEGEND OF HEROIC PROPORTIONS, AND ULTIMATELY DESTROY THE DARK ESSENCE THAT HAUNTS YOUR DREAMS? OR WILL YOU EMBRACE YOUR MONSTROUS NATURE, CARVE A SWATH OF DESTRUCTION ACROSS THE REALMS, AND ASCEND TO GODHOOD AS THE NEW LORD OF MURDER?

Baldur’s Gate II:EE este disponibil pentru DESCARCARE cu 5 euro reducere din App Store intr-o versiune unversala.

Articolul precedenteMAG: Reducerile MARI din 26 iunie la Castile AirPods
Articolul următorInstagram a LANSAT DOUA Noi Functii pe iPhone si Android
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.