Instagram a LANSAT DOUA Noi Functii pe iPhone si Android

Instagram DOUA Noi Functii iPhone Android

Instagram continua lansarea de noi functii pentru telefoanele iPhone si Android, compania detinuta de catre Facebook oferind intr-un final ceva ce a fost anuntat cu aproximativ o saptamana in urma. Mai exact, la o saptamana dupa ce Instagram a lansat IGTV, iata ca acum utilizatorii au posibilitatea de a face apeluri video direct din aplicatia folosita de 1 miliard de oameni.

Instagram le permite utilizatorilor sa efectueze apeluri video din sectiunea Direct, deci din cadrul unei conversatii pe care o avem cu o anumita persoana, aceasta fiind acum singura optiune. Instagram permite efectuarea de apeluri video doar daca acea persoana a acceptat in prealabil cererea noastra de conversatie, deci nu veti putea initia unul fara acceptarea prelabila a primirii de mesaje.

Instagram a LANSAT DOUA Noi Functii pe iPhone si Android

Instagram are deasemenea o noua optiune care permite folosirea de filtre de realitate augmentata in story-urile pe care utilizatorii le publica zilnic in cadrul platformei mobile. Aceste filtre pentru realitate augmentata disponibile in cadrul Instagram sunt similare cu cele oferite de catre Snapchat, deci daca ati folosit acea platforma, stiti la ce sa va asteptati.

Instagram ofera aceste functii deoarece aplicatia Snapchat le are ce ceva vreme, iar pe masura ce ea devine tot mai populara, are nevoie de noutati importante pentru a continua sa atraga utilizatori. Instagram a lansat saptamana aceasta si o noua sectiune Explore, care afiseaza noi tipuri de continut pentru utilizatori, iar daca ati actualizat aplicatia, atunci ar trebui sa vedeti noutatile.