iOS 12 beta 3 a fost LANSAT pe iPhone si iPad

iOS 12 beta 3 a fost lansat de catre compania Apple pentru iPhone si iPad in aceasta seara, actualizarea fiind disponibila pentru utilizatorii din intreaga lume acum.

iOS 12 beta 3 349928

iOS 12 beta 3 a fost lansat pe iPhone si iPad de catre compania Apple in aceasta seara, noua versiune a sistemului de operare venind la doua saptamani din momentul lansarii celei dintai. iOS 12 beta 3 este oferit e iPhone, iPad si iPod Touch de catre cei de la Apple pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS, nu si pentru utilizatorii obisnuiti.

iOS 12 beta 3 continua procesul de dezvoltare al acestui sistem de operare, compania Apple urmand a mai lansa destule pana prin septembrie, cand va avea loc lansarea versiunii finale. iOS 12 beta 3 nu are deocamdata publicata si lista oficiala de schimbari de catre compania Apple, insa cu siguranta vorbim despre rezolvari de probleme si imbunatatiri ale performantelor.

iOS 12 beta 3 a fost LANSAT pe iPhone si iPad

iOS 12 beta 3 are foarte multe probleme de rezolvat, deoarece prima versiune beta a fost foarte departe de a oferi o experienta de folosire cu adevarat buna, iar Apple stie asta. Acum iOS 11.2 beta 3 este disponibila pentru toti cei care au un profil de dezvoltator instalat pe iPhone si iPad, tvOS 12 beta 3, macOS Mojave beta 3 fiind lansate, insa probabil si watchOS 5 beta 3 va fi disponibil.

20 COMENTARII

  1. X. Am trecut din nou pe 11. S-a blocat in ceva care a mâncat bateria in 3-4 ore de stand by. S-a încins in zona de sus, camera..

  2. Cu GPS-ul nu am avut probleme. Pe partea de Funcționalitate mai agata câteodată dar in principiu merge bine. O chestie ciudata rău e când folosesc YouTube, când pun videoclipul in modul landscape se blochează pentru câteva secunde după îs revine. Nu se întâmpla tot timpul dar se întâmpla destul de des.

  3. Am uitat sa Menționez. Papa bateria câteodată. Nu știu motivul, folosesc telefonul in același regim. Dar e beta și mă așteptam la așa ceva. Varianta finala sa fie de buna calitate și stabilă.

  4. Mă mananca sa il instalez si pe OPTar.
    Inca am ios 11.0 pe el si nu stiu daca sa mai astept o solutie de jailbreak, sau sa sar direct in 12.

  5. Eu sunt topograf si din 2012 folosesc doar apple maps sa identific borne de indesire pe dealurile, sesurile si muntii patriei.
    Mereu m-a dus unde trebuie, cu acuratete de cativa metri, maxim 15-20m.
    Dar de cand am pus ios 12 beta 1, chiar si cu beta 2, am rupt o pereche de adidasi si nu am gasit nici una.

    Nu mai zic ca trebuia sa astept si 10 minute pana sa imi indice locatia mea.

  6. Cum este pe 6s? Beta 2 merge mai bine ca 11.4. Sunt pe iOS 12 de peste o săptămâna și n-am ce sa i reproșez in afara de autonomie, care e mai slaba

  7. Merge GPS pe iPhone X, detrimentul fata de beta 2 este ca se încălzește mai repede la jocuri, ce am observat pana acum, in rest are un plus la încărcare și schimbare aplicații…merge mai repede dar se și încălzește in partea superioară, Menționez ca testez pe iPhone x, poate nu e același lucru pe alte modele

  8. Merge foarte bine beta3 fata de beta2 . Îl butonez de aseară și pana acum sunt foarte mulțumit . Nu mai am problemele cu GPS-ul , cu aplicația Google care se bloca , etc…. , acum cu Beta3 lucrurile au revenit la normal , excelent .
    Mă declar foarte mulțumit de beta3 !!!

  9. Este mai rapid, cu beta 2 in Antutu am avut 144006 la test și in beta 3 am 150856…e un mic salt de performanța dar bateria o topește mai repede 🙂