Samsung GALAXY Tab S4: Design STUPID in Lupta cu iPad

Samsung GALAXY Tab S4 va avea un design stupid in lupta cu iPad Pro, compania coreeana parand sa nu fie capabila sa ofere ceva superior produselor Apple.

Samsung GALAXY Tab S4 Design STUPID Lupta iPad 349996

Samsung GALAXY Tab S4 are astazi dezvaluit noul design cu care compania Samsung ataca piata tabletelor in acest an, iar uitandu-va la comparatia dintre produsul coreenilor si iPad Pro, poate ca veti intelege de ce este stupid. Vorbim despre o tableta iPad Pro care urmeaza sa fie lansata cu Face ID si un ecran cu margini foarte subtiri, iar in contrast cu ea avem Samsung GALAXY Tab S4, cu un design smuls din anul 2015, atunci cand coreenii mai sperau la suprematie pe piata tabletelor.

Samsung GALAXY Tab S4 arata ca un produs arhaic, ca un produs in care nu s-a investit pentru a-i actualiza design-ul pentru anul 2018, ci care este doar aruncat pe piata in speranta ca va convinge cateva persoane sa il cumpere. Samsung GALAXY Tab S4 arata foarte clar faptul ca Samsung a realizat intr-un final ca este invinsa, si ca in fata iPad nu poate concura, altfel ar fi tinut pasul cu Apple si design-ul nou pe care americanii il pregatesc acum.

Samsung GALAXY Tab S4: Design STUPID in Lupta cu iPad

Samsung GALAXY Tab S4 Design STUPID Lupta iPad 349996 1

Samsung GALAXY Tab S4, in forma pe care o vedeti mai sus, este totusi o versiune usor imbunatatita in comparatie cu modelul de anul trecut, butonul Home fiind eliminat, iar marginile ecranului fiind usor mai mici. Desigur ca aceste schimbari palesc in comparatie cu ceea ce va oferi iPad Pro anul acesta, iar ca si consumator, nu vad cum ar putea Samsung GALAXY Tab S4 sa traga pe cineva sa o cumpere, in afara faptului ca are nevoie de un pret foarte mic.

Samsung GALAXY Tab S4 urmeaza sa aiba un ecran de 10.5 inch, exact precum unul dintre noile modele ale iPad Pro de anul acesta, iar compania Samsung va include, cel mai probabil, cele mai noi procesoare din telefoanele sale. O singura schimbare buna care trebuie apreciata la Samsung GALAXY Tab S4 sunt difuzoarele facute de catre divizia AKG, acestea urmand a oferi o calitate superioara celor din iPad Pro, segment la care Apple mai are de lucrat.