WAZE: Functia GROZAVA Anuntata pentru Soferi

Waze a anuntat astazi o noua functie grozava pentru soferii europeni, compania israeliana luand pe toata lumea prin surprindere cu anuntul de astazi.

WAZE Functia GROZAVA Anuntata Soferi 350009

Waze este una dintre cele mai utile aplicatii de navigatie, ea ajutandu-va sa navigati prin traficul urban mult mai rapid decat in mod normal, multumita informatiilor despre congestiile de trafic, dar fiind utila si in afara oraselor. Aplicatia este foarte populara in Europa, iar israelienii de la Waze au decis sa implementeze o noua functie pe care o vor testa exclusiv pe continentul european deocamdamta, ea urmand a aduce ajutor pentru soferii care au nevoie. de el.

Waze a anuntat, in parteneriat cu cei de la Allianz, faptul ca in aplicatie va fi disponibil in curand un buton special SOS, care va permite chemarea de ajutor de urgenta de la un partener autorizat de catre compania Allianz. Apasarea acelui buton din aplicatia Waze va initia in mod automat un apel catre un call center, de la care putem cere ajutor in cazul in care masina noastra s-a stricat, sau in cazul in care avem nevoie de alt tip de ajutor, indiferent daca avem asistenta rutiera inclusa in asigurarea RCA, sau Casco.

WAZE: Functia GROZAVA Anuntata pentru Soferi

Waze are acest parteneriat anuntat deocamdata doar in Marea Britanie si alte 7 tari, pentru inceput, insa in urmatoarele luni alte 18 tari vor fi adaugate in lista celor din care va putea fi cerut rapid ajutor de asistenta rutiera. Functia aceasta pe care Waze o va oferi va simplifica foarte mult viata oamenilor care au nevoie de ajutor cu o masina care nu mai poate fi miscata, iar asta deoarece proedura de a gasia sistenta rutiera e mult simplificata.

“Google-owned and developed traffic maps app Waze has partnered up with insurance firm Allianz to offer emergency roadside assistance to its European users at the touch of a button. Available 24/7, Waze users will be able to click on the SOS button for roadside help inside the app in the event of a breakdown, flat tyre, flat battery or mis-fuelling for one-off assistance from Allianz wherever they are.”

Waze va avea acest buton pentru asistenta rutiera implementat, cel mai probabil, in meniu de setari al aplicatiei, asa ca ar trebui sa fie destul de usor de gasit de catre soferi in momentul in care au nevoie de asistenta. Avand in vedere ca Waze lanseaza functia in parteneriat cu Allianz, e posibil ca toti cei care au asigurari obligatorii si facultative la companie sa beneficieze de asistenta in baza optiunilor din polite, iar restul vor plati pentru servicii.