Samsung GALAXY Note 9: Acestea sunt NOILE Culori

Samsung Galaxy Note 9 are anuntate in avans noile culori pe care compania Samsung le pregateste, clientii urmand a avea parte si de surprize in 2018.

Samsung GALAXY Note 9 NOILE Culori 350006

Samsung GALAXY Note 9 are noile culori dezvaluite in avans multumita unei descoperiri facute pentru noul smartphone, compania coreeana parand sa lase sa fie anuntate in avans o buna parte dintre noutatile sale. Astazi vorbim despre culorile pe care seria Samsung GALAXY Note 9 le va avea pentru clientii din lumea intreaga, ele fiind dezvaluite multumita noului S Pen, culorile pentru acest accesoriu fiind acum facute publice pentru presa.

Samsung GALAXY Note 9 a fost zvonit ca fiind pregatit pentru lansare intr-o noua culoare galbena, insa codurile de astazi pentru culorile S Pen nu par sa confirme acest lucru, ci alte culori, oarecum asteptate si “normale”. Samsung GALAXY Note 9 urmeaza sa fie pus in vanzare in culorile violet, negru, albastru si maro, compania coreeana gandindu-se ca aceasta gama ar putea atrage interesul clientilor din lumea intreaga, dar e posibil sa fie si surprize.

Samsung GALAXY Note 9: Acestea sunt NOILE Culori

Samsung GALAXY Note 9 a avut evenimentul de prezentare promovat cu un S Pen de culoare galbena, iar atunci toata lumea a ajuns la concluzia ca aceasta urmeaza sa fie una dintre culorile pregatite de catre coreeni. Ei bine, in realitate se pare ca nu va exista un Samsung GALAXY Note 9 de culoare galbena, coreenii preferand sa pastreze culorile serioase pentru telefoanele sale, mai ales ca seria este gandita pentru a fi vanduta oamenilor din mediul business.

“In other words: the new S Pen, and thus the Note 9 itself, comes in black, gray, violet / purple, blue and brown. Especially the latest version was previously the subject of gossip, and now seems indeed confirmed. What exactly is a shade of brown is not known. It may be a variant that tends to slightly change to gold-colored versions of other Galaxy phones.”

Samsung GALAXY Note 9, spre deosebire de Samsung GALAXY S9, are drept public tinta un grup complet diferit de consumatori, asa ca e normal ca intre cele doua serii sa existe si unele diferente in ceea ce priveste modul in care au fost gandite. Samsung GALAXY Note 9 a fost anuntat ca fiind pregatit pentru lansare in data de 9 august, insa de la acel eveniment si pana in momentul punerii in vanzare nimeni nu stie cat ar putea trece, dar nici care va fi pretul final.