Prima Pagina Samsung Samsung GALAXY Note 9: Acestea sunt NOILE Culori

Samsung GALAXY Note 9: Acestea sunt NOILE Culori

Samsung Galaxy Note 9 are anuntate in avans noile culori pe care compania Samsung le pregateste, clientii urmand a avea parte si de surprize in 2018.

Samsung GALAXY Note 9 NOILE Culori 350006

Samsung GALAXY Note 9 are noile culori dezvaluite in avans multumita unei descoperiri facute pentru noul smartphone, compania coreeana parand sa lase sa fie anuntate in avans o buna parte dintre noutatile sale. Astazi vorbim despre culorile pe care seria Samsung GALAXY Note 9 le va avea pentru clientii din lumea intreaga, ele fiind dezvaluite multumita noului S Pen, culorile pentru acest accesoriu fiind acum facute publice pentru presa.

Samsung GALAXY Note 9 a fost zvonit ca fiind pregatit pentru lansare intr-o noua culoare galbena, insa codurile de astazi pentru culorile S Pen nu par sa confirme acest lucru, ci alte culori, oarecum asteptate si “normale”. Samsung GALAXY Note 9 urmeaza sa fie pus in vanzare in culorile violet, negru, albastru si maro, compania coreeana gandindu-se ca aceasta gama ar putea atrage interesul clientilor din lumea intreaga, dar e posibil sa fie si surprize.

Samsung GALAXY Note 9: Acestea sunt NOILE Culori

Samsung GALAXY Note 9 a avut evenimentul de prezentare promovat cu un S Pen de culoare galbena, iar atunci toata lumea a ajuns la concluzia ca aceasta urmeaza sa fie una dintre culorile pregatite de catre coreeni. Ei bine, in realitate se pare ca nu va exista un Samsung GALAXY Note 9 de culoare galbena, coreenii preferand sa pastreze culorile serioase pentru telefoanele sale, mai ales ca seria este gandita pentru a fi vanduta oamenilor din mediul business.

“In other words: the new S Pen, and thus the Note 9 itself, comes in black, gray, violet / purple, blue and brown. Especially the latest version was previously the subject of gossip, and now seems indeed confirmed. What exactly is a shade of brown is not known. It may be a variant that tends to slightly change to gold-colored versions of other Galaxy phones.”

Samsung GALAXY Note 9, spre deosebire de Samsung GALAXY S9, are drept public tinta un grup complet diferit de consumatori, asa ca e normal ca intre cele doua serii sa existe si unele diferente in ceea ce priveste modul in care au fost gandite. Samsung GALAXY Note 9 a fost anuntat ca fiind pregatit pentru lansare in data de 9 august, insa de la acel eveniment si pana in momentul punerii in vanzare nimeni nu stie cat ar putea trece, dar nici care va fi pretul final.

LIKE
Articolul anteriorSamsung Galaxy S9: Problema URIASA RECUNOSCUTA de Coreeni
Urmatorul articolWAZE: Functia GROZAVA Anuntata pentru Soferi