Primul Concept ne Arata cum ar Functiona Touch Bar pe iPhone

Concept Functiona Touch Bar iPhone 350096

Apple a implementat Touch Bar in MacBook Pro ca o schimbare menita sa “ia ochii” utilizatorilor care considerau ca laptop-urile sale mai au nevoie de ceva nou si important. Desigur ca Touch Bar nu este ceva important pentru MacBook Pro, ci doar ceva fara de care utilizatorii ar putea trai foarte usor, experienta de utilizare nefiind imbunatatita.

Nu de aceeasi parere este si un grafician care s-a gandit ca Touch Bar ar fi faorte util in telefoanele iPhone, asa ca a facut un concept care ilustreaza cum ar putea fi implementat. Puteti vedea imaginile de mai jos cum arata Touch Bar in interfata iPhone si cam ce ar putea oferi pentru utilizatorii care ar avea aceasta functionalitate integrata in iOS de la Apple.

Nu cred ca Apple va oferi vreodata Touch Bar in iPhone, pentru ca nu are ce sa aduca nou prin intermediul lui, iar o buna parte din ecran ar fi acoperita de ceva ce lumea nu are nevoie. Totusi, vom vedea probabil tweak-uri pentru jailbreak care ar putea aduce aceasta functionalitate pe iPhone, ea avand un rol ceva mai util in cazul tabletelor iPad, totusi.

Concept Functiona Touch Bar iPhone 350096 1

Concept Functiona Touch Bar iPhone 350096 2

Concept Functiona Touch Bar iPhone 350096 3

Concept Functiona Touch Bar iPhone 350096 4

Concept Functiona Touch Bar iPhone 350096 5