Gmail: Noua Actualizare Aduce o Functie MAJORA

Gmail a fost actualizata noaptea trecuta de catre compania Google, aplicatia pentru iPhone si Android avand parte de o noua functie majora pentru utilizatori.

Gmail Actualizare Functie MAJORA 350227

Gmail a lansat noaptea trecuta o actualizare foarte importanta pentru aplicatia dedicata telefoanelor mobile din lumea intreaga, compania americana oferindu-le utilizatorilor ceva ce ar fi trebuit sa fie disponibil de ceva vreme. Mai exact, vorbim despre o functie pe care v-am mai prezentat-o acum cateva saptamani cand v-am spus ca ea a fost implementata pentru testare in versiune beta in aplicatia Gmail pentru Android, Google luand decizia de a o lansa oficial.

Gmail are inceapand de noaptea trecuta o noua functie care permite afisarea de notificari doar pentru email-urile importante pe care le primim, nu chiar pentru fiecare notificare, asa ca nu veti fi asaltati cu notificari daca primiti multe mail-uri zilnic. Cei de la Google au anuntat functia aceasta cu ceva timp in urma, si au spus ca folosesc inteligenta artificiala pentru a analiza email-urile si a decide care dintre ele sunt importante si trebuie sa fim notificati in legatura cu ele.

Gmail: Noua Actualizare Aduce o Functie MAJORA

Gmail are email-urile analizate in mod automat de catre inteligenta artificiala a Google si nu de catre oameni, compania americana tinand sa spuna zilele trecute ca nimeni din cadrul companiei nu citeste mail-urile noastre. In aceasta idee, puteti fi siguri ca datele care sunt transmise prin serverele Gmail sunt in perfecta siguranta, dar asta numai daca nu ati oferit acces la ele catre companii terte ce nu au fost certificate de Google, ele putand citi mail-urile fara probleme.

“You can now stay focused without interruption by turning on high-priority notifications for your important messages.”

Gmail a avut implementate o varietate de functii noi si interesante in cursul acestui an, compania Google oferindu-le utilizatorilor noi experiente pentru folosirea aplicatiei de pe telefoane mobile, sau calculatoare. Pentru a beneficia de aceasta noua functionalitate in aplicatia Gmail va trebui sa instalati actualizarea disponibila pentru iPhone si Android prin App Store si Google Play, aplicatia fiind distribuita gratuit pentru toata lumea.