Facebook si Cristiano Ronaldo Colaboreaza pentru un Proiect SURPRIZA

Facebook si Cristiano Ronaldo colaboreaza in momentul de fata pentru lansarea unui serial care il are in centru pe celebrul fotbalist portughez.

Facebook Cristiano Ronaldo Colaboreaza Proiect SURPRIZA 350428

Facebook si Cristiano Ronaldo se afla in momentul de fata in discutii pentru un proiect care ii va lua pe foarte multi dintre fanii celebrului fotbalist prin surprindere, iar asta din cauza ideii care se afla in spatele sau. Mai exact, cei de la Facebook intentioneaza sa creasca interesul in platforma de filme si seriale online cu o colaborare in care Cristiano Ronaldo ar urma sa aiba un rol principal, insa nu chiar asa cum si-l imagineaza majoritatea fanilor.

Cristiano Ronaldo ar urma sa fie implicat intr-un serial de drama pe care Facebook ar dori sa il lanseze pentru platforma Facebook Watch, productia fiind comandata de catre compania americana de la un studio de productie creat de catre jucator. In baza acordului, Cristiano Ronaldo ar urma sa joace rolul antrenorului unei echipe de fotbal apartinand unul liceu, insa aceasta va fi una feminina, nu masculina, asa cum si-ar fi imaginat foarte mutli.

Facebook si Cristiano Ronaldo Colaboreaza pentru un Proiect SURPRIZA

Cristiano Ronaldo ar urma sa incaseze de la Facebook nu mai putin de 10 milioane de dolari pentru 13 episoade din acest serial, el fiind localizat in New York si avand menirea de a arata cum talentul poate face uitate barierele rasiale, sau ale calselor sociale. Cristiano Ronaldo si Facebook se afla in momentul de fata in discutii pentru incheierea unui contract in vederea realizarii acestui proiect, asa ca deocamdata lucrurile nu sunt definitivate.

„Facebook is in discussions for what could be its biggest original series deal to date: a reality show about global soccer superstar Cristiano Ronaldo. The Portuguese footballer could get a paycheck of around $10 million for the 13-episode show. That show is about a diverse high-school girls soccer team in upstate New York that inspires the local community to transcend racial, ethnic and class differences dividing it.”

Facebook a lansat platforma Facebook Watch anul trecut, iar ea este deocamdata disponibila doar in SUA, asa ca serialul ar putea fi lansat de catre compania americana doar in acea piata, si nu in altele. Cristiano Ronaldo este considerat a fi unul dintre cei mai buni jucatori de fotbal de pe planeta, chiar cel mai bun de catre unii, asa ca o colaborare cu Facebook i-ar aduce nu doar foarte multi bani, ci si un numar mult mai mare de fani in intreaga lume.