Detinerea iPhone, sau iPad, este un semn Clar ca esti BOGAT

Detinerea unui iPhone, sau a unei tablete ipad, este un semn clar ca esti bogat, conform unui nou studiu facut de catre cercetatorii americani.

Detinerea iPhone iPad semn Clar BOGAT 350431

Ceea ce multi simteau de ani de zile este confirma astazi de catre un studiu realizat in SUA, cercetatorii ajungand la concluzia ca detinerea unui iPhone, sau iPad, este un semn ca persoana respectiva este bogata. Economistii universitatii din Chicago fac aceasta afirmatie, ei sustinand ca produsele companiei Apple pot fi asociate cu oamenii care au venituri mari.

Economistii sustin deasemenea si faptul niciun alt produs al vreunui alt brand de pe glob nu poate fi echivalat cu bogatia in cazul utilizatorilor, rzultatul fiind unul foarte interesant. Cercetatorii sustin ca exista sanse de 69% ca detinatorul unui iPhone, sau al unei tablete iPad(66%) sa aiba venituri mult mai mari decat media cetatenilor, iar asa isi permite produsele celor de la Apple.

Detinerea iPhone, sau iPad, este un semn Clar ca esti BOGAT

Detinerea iPhone iPad semn Clar BOGAT 350431 1

Inainte ca utilizatorii Android sa se supere prea tare, cercetatorii au ajuns deasemenea la concluzia ca detinerea unui telefon cu un asemenea sistem de operare este un semn de bogatie. Aici procentul nu este de 69%, precum in cazul iPhone si iPad(66%), ci de 59%, deci nu exista chiar o echivalenta intre utilizatorii de telefoane, dar exista oameni bogati in ambele “tabere”.

“In the United States, if you have an Apple iPhone or iPad, it’s a strong sign that you make a lot of money. Across all years in our data, no individual brand is as predictive of being high-income as owning an Apple iPhone in 2016.”

Interesant este ca si detinerea unui televizor al companiei Samsung este deasemenea un semn de bogatie, chiar daca in doar 58% din cazuri, dar e interesant de vazut ce impresie isi fac oamenii despre produsele folosite de noi. De ani de zile se tot spunea ca utilizatorii iPhone sunt bogati, iar cei Android sunt saraci, insa iata ca diferentele nu sunt chiar atat de mari.