Iata cea mai MARE Colectie de Prototipuri de Produse Apple

Colectie de Prototipuri Produse Apple 350534

Produsele Apple sunt cumparate de foarte multi oameni in lumea intreaga, insa pe masura ce ele invechesc, devin si mai scumpe, mai ales daca sunt in stare buna de functionare. Pentru unii oameni, aceste produse vechi devin obiecte de colectionat, mai ales daca sunt prototipuri, iar un barbat numit Hap Plain a colectionat 250 dintre ele, avand cea mai mare colectie.

Aceasta nu este cea mai mare colectie de produse Apple vechi, ci de prototipuri de produse ale companiei Apple, adica acele unitati care nu au fost puse in vanzare. Barbatul vinde unele prototipuri duplicate pentru cei interesati sa le detina, acestea avand de obicei software intern al companiei Apple, unul care nu se gaseste in produsele vandute pentru public.

Articolul precedentiOS 11.4.1: Download pentru iPhone si iPad
Articolul următoreMAG: 900 de LEI Reducere la Castile Beats
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.