iOS 11.4.1: Download pentru iPhone si iPad

iOS 11.4.1 pentru iPhone, iPad si iPod Touch a fost lansat de catre compania Apple in aceasta seara, iar acum il poti descarca pentru intalare pe terminale.

iOS 11.4.1 Download iPhone iPad 350524

iOS 11.4.1 a fost lansat in cursul acestei seri de catre compania Apple, noua versiune a sistemului de operare pentru iPhone si iPad putand fi descarcata de catre toti utilizatorii. Cea mai simpla metoda este folosirea sistemului Software Update, Actualizare Software, insa daca vreti sa instalati iOS 11.4.1 prin iTunes, atunci aveti nevoie de un ipsw descarcat.

iOS 11.4.1 poate fi instalat folosind ipsw-urile de mai jos numai prin intermediul iTunes, deci va trebui sa descarcati fisierele pe calculatoare pentru a le putea folosi la ceva. Daca vreti sa faceti un restore complet unui iPhone, atunci utilizarea unui ipsw al iOS 11.4.1 este singura metoda de a face asta, asa ca trebuie sa fiti atenti si unde descarcati fisierele.

iOS 11.4.1: Download pentru iPhone si iPad

iOS 11.4.1 a fost lansat de catre compania Apple cu rezolvari de probleme pentru iPhone si iPad, dar nimic altceva important. Recomandarea mea este sa instalati iOS 11.4.1 daca nu asteptati vreo solutie de jailbreak, insa in caz contrar ar fi bine sa evitati deocamdata aceasta versiune a sistemului de operare.

iOS 11.4.1 poate fi instalat folosind link-urile ipsw de mai jos :