iOS 11.4.1 a fost LANSAT pe iPhone si iPad

IOS 11.4.1 a fost lansat de catre compania Apple pentru iPhone, iPad, si iPod Touch in aceasta seara, utilizatorii putandu-l instala acum in terminale.

iOS 11.4.1 350521

iOS 11.4.1 a fost lansat pentru iPhone si iPad de catre compania Apple in aceasta seara, americanii oferindu-le utilizatorilor din lumea intreaga posibilitatea de a instala cea mai recenta versiune a iOS in terminale. iOS 11.4.1 a fost testat de catre compania Apple de-a lungul catorva versiuni beta inainte de a fi oferit in mod public acum, asa ca ar trebui sa ofere cea mai buna experienta posibila.

iOS 11.4.1 este o versiune care are menirea de a rezolva probleme de functionare ale sistemului de operare, putine schimbari majore fiind descoperite pana in prezent pentru iPhone si iPad. In aceasta idee, iOS 11.4.1 ar trebui sa va readuca la normal experienta de folosire a iPhone si iPad, putand rezolva in acelasi timp si problemele cu autonomia bateriei.

iOS 11.4.1 a fost LANSAT pe iPhone si iPad

Pentru a instala iOS 11.4.1 pe iPhone, iPad, si iPod Touch trebuie sa mergeti in Settings > General > Software Update, Configurari > General > Actualizare Software, si sa urmati instructiunile de pe ecran. iOS 11.4.1 a fost lansat de catre compania Apple impreuna cu tvOS 11.4.1 si watchOS 4.3.2, deci le puteti instala pe ambele in dispozitivele voastre chiar acum.