Google: Co-Fondatorul sustine ca a ESUAT cu o Tehnologie MAJORA

Google a esuat cu o tehnologie majora, conform unuia dintre co-fondatorilor companiei americane, el implicandu-se activ in viata privata in ea.

Google Co-Fondatorul ESUAT Tehnologie MAJORA 350516

Google este una dintre cele mai mari companii de pe planeta in momentul de fata, facand majoritatea banilor din afaceri care se desfasoara pe internet, avand un foarte mare control asupra website-urilor care sunt active in el. In ciuda faptului ca Google controleaza internetul, si are foarte multe proiecte in plin proces de desfasurare, co-fondatorul Sergey Brin sustine ca exista o tehnologie majora in care compania sa a esuat, din pacate pentru clienti si investitori.

Google a esuat in ceea ce priveste tehnologia de tip blockchain, Brin afirmand ca a sa companie nu este in fruntea celor care inoveaza si controleaza acasta tehnologie, desi ar cam trebui sa o faca. Brin este unul dintre cei care mineaza Ethereum, ceva ce nu ar trebui sa surprinda, mai ales ca nu este singurul miliardar, sau lider de companie majora care investeste in aceasta tehnologie, foarte multi reusind sa faca sume serioase, cu investitii pe masura.

Google: Co-Fondatorul sustine ca a ESUAT cu o Tehnologie MAJORA

Google are o divizie care se ocupa de proiecte speciale, ea purtand denumirea X, iar Brin sustine ca acolo ar fi trebuit sa existe interes pentru implicare in dezvoltarea tehnologiei blockchain, dar si a monedelor virtuale, sau a cercetarii. Brin s-a apucat de minat monede virtuale cand i-a cumparat fiului sau un calculator, spunandu-i ca trebuie sa faca si acest lucru, sugerand ca si in cadrul Google ar fi trebuit sa fie interesn pentru implicarea serioasa in blockchain.

„We probably already failed to be on the bleeding edge, I’ll be honest. I see the future as taking these kind of research-y kind of out there ideas and making them real — and Google X is kind of like that.  A year or two ago my son insisted that we needed to get a gaming PC. I told him If we get a gaming PC we have to mine cryptocurrency. So we got an ethereum miner on there and we’ve been making a few pennies and dollars since.”

Google nu este condusa de catre Brin in momentul de fata, insa chiar daca ar fi fost condusa, e greu de spus in ce masura s-ar fi implicat cei din divizia X in tehnologia de tip blockchaing pentru a creste veniturile companiei. Chiar daca Google nu a aratat foarte mult interes in aceste tehnologii pana in prezent, exista sansa ca Brin sa se implice mai serios in proiectele pe care diviziile companiei sale le fac in momentul de fata, asa ca va fi interesant de vazut cum vor evolua lucrurile.

Articolul precedentWhatsApp: Actualizarea Lansata Azi pentru Aplicatie
Articolul următoriOS 11.4.1 a fost LANSAT pe iPhone si iPad
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.