iOS 11.4: PROBLEMA MARE a iPhone de care se PLANG Multi Clienti

iOS 11.4 are o problema foarte mare de care foarte multi clienti cu iPhone se plang in mod constant pe forumurile de discutii ale companiei Apple.

iOS 11.4 PROBLEMA MARE iPhone PLANG Clienti 350444

iOS 11.4 se transforma intr-o problema tot mai mare pentru compania Apple din cauza numarului la fel de mare de clienti care se plang din cauza faptului ca autonomia iPhone este scazuta dupa instalarea actualizarii. Aproape 1000 de plangeri privind autonomia bateriei iOS 11.4 s-au adunat doar intr-o singura pagina de discutii din cadrul forumului companiei Apple, insa exista multe altele, si mult mai multe pe alte forumuri de pe internet.

iOS 11.4 pare sa aiba in principal probleme cu autonomia bateriei in stand by, adica atunci cand telefonului nu este folosit de catre utilizator, deci nu neaparat in timpul folosirii obisnuite. Desigur ca acest lucru s-a mai intamplat in trecut, iar ceea ce vedem cu iOS 11.4 este doar o repetare a problemelor pe care compania Apple le-a tot avut cu sistemele sale de operare de-a lungul timpului, americanii parand sa revina la problemele importante.

iOS 11.4: PROBLEMA MARE a iPhone de care se PLANG Multi Clienti

iOS 11.4 genereaza consum de baterie chiar si cand anumite functii nu sunt activate de catre utilizatori, acestea aparand in informatiile privind consumul de energie generat de catre iDevice-uri. Desigur ca Apple inca nu a recunoscut faptul ca are o problema cu autonomia bateriei in iOS 11.4, insa ea va fi cel mai probabil rezolvata in momentul in care iOS 11.4.1 va fi lansat in mod public de catre compania americana pentru iPhone, iPad, si iPod Touch.

“My iPhone 6 was working perfectly fine until I updated to iOS 11.4 and ever since I did that my battery is draining rapidly even without me using it at all. I used to go a full day without charging it now it may last half a day. I am just wondering if something got turned on with this new update that I have to turn off to save battery life. It is just weird I have not done anything other than update the iOS and now this happening.”

iOS 11.4 nu a adus noutati majore pentru utilizatorii care l-au instalat pe iDevice-uri, compania Apple concentrand actualizarea pe oferirea de functii noi pentru cei din mediul educational, si cam atat. In ciuda faptului ca iOS 11.4 are probleme atat de mari cu autonomia bateriei, in momentul de fata nu se stie cand va lansa compania Apple iOS 11.4.1 pentru utilizatorii din lumea intreaga, insa e foarte posibil ca actualizarea sa fie disponibila saptamana aceasta, sau cel tarziu abia saptamana viitoare.