iOS 11.4 REDUCE Serios Autonomia Bateriei unor iPhone

iOS 11.4 reduce substantial autonomia bateriei unor telefoane iPhone, clientii Apple plangandu-se intens pe forumurile de discutii in legatura cu problema.

iOS 11.4 REDUCE Autonomia Bateriei iPhone

iOS 11.4 reduce substantial autonomia bateriei unor telefoane iPhone, conform unui numar tot mai mare de plangeri inregistrate pe forumurile de discutii ale companiei Apple. Clientii se plang din cauza faptului ca dupa instalarea iOS 11.4 pe iPhone, autonomia bateriei a scazut atat de mult, incat sunt nevoiti sa isi incarce telefoanele o data la cateva ore.

iOS 11.4 afecteaza inclusiv autonomia bateriei unor tablete iPad, iar cei care se plang adud in discutie o varietate de motive pentru care ar fi aparut aceasta problema. De la GPS-ul folosit in exces de catre aplicatii, si pana la probleme cu retelele Wi-Fi, sau functia Background App Refresh, Reimprospatare in Fundal, iOS 11.4 este o problema majora pentru multi.

iOS 11.4 REDUCE Serios Autonomia Bateriei unor iPhone

iOS 11.4 nu este tocmai cea mai buna versiune a iOS in ceea ce priveste autonomia bateriei, insa pot sa spun ca nu am intalnit probleme atat de mari in utilizarea sa. Este adevarat ca iOS 11.4 are o autonomie mult mai proasta decat primele versiuni ale iOS 11, insa in afara unor versiuni beta ale iOS 11.3, nimic nu a consumat foarte rapid autonomia bateriei.

“My iPhone 6 was working perfectly fine until I updated to iOS 11.4 and ever since I did that my battery is draining rapidly even without me using it at all. When I look at my battery performance, it shows that the personal hotspot on my phone is being used, though I have never turned it on. It was fine before the update. And my battery health is at 90% yet I just watched my battery % drop from 50% to 20% in a matter of minutes while not using it.”

iOS 11.4 este in momentul de fata versiunea publica a sistemului de operare iOS 11, insa Apple testeaza in momentul de fata si iOS 11.4.1, care ar putea avea probleme rezolvate. Ca sa fiu complet sincer in iOS 12 autonomia bateriei pare sa fie mai buna pe iPhone decat in cazul iOS 11.4, insa aici totul variaza de la o persoana la alta, avand in vedere ca fiecare folosim diferit telefoanele.

Voi ce experienta ati avut cu autonomia bateriei iOS 11.4 ?

23 COMENTARII

  1. Eu am această problemă. De fapt, dacă ești conectat la un wifi de 5GHz, atunci bateria telefonului se va descărca în ritm alarmant. Într-o seară bateria era la 100% și când m-am trezit la ora 7 am avut 54%. Dacă te conectezi la o rețea de 2,4GHz, atunci nu mai ai această problemă.

  2. iPhone 7,trebuie sa încarc de 2 ori pe zi, in condițiile in care înainte de update îl Încărcam o singura data și tot ținea mai mult.

  3. Telefonul are un an, iar bateria apare cu 93%. Nu am mai avut probleme pana la 11.4. O sa incerc si deconectarea de pe wifi 5ghz sa vedem daca functioneaza.

  4. Am baterie noua, se pare ca faza cu wifi5g functioneaza, dupa ce l am lasat noapte conectat a consumat mai mult de jumatate din baterie , iar acum ma tine f bine bateria, daca evit conectarea la 5g