iOS 11.4 REDUCE Serios Autonomia Bateriei unor iPhone

iOS 11.4 reduce substantial autonomia bateriei unor telefoane iPhone, clientii Apple plangandu-se intens pe forumurile de discutii in legatura cu problema.

iOS 11.4 REDUCE Autonomia Bateriei iPhone

iOS 11.4 reduce substantial autonomia bateriei unor telefoane iPhone, conform unui numar tot mai mare de plangeri inregistrate pe forumurile de discutii ale companiei Apple. Clientii se plang din cauza faptului ca dupa instalarea iOS 11.4 pe iPhone, autonomia bateriei a scazut atat de mult, incat sunt nevoiti sa isi incarce telefoanele o data la cateva ore.

iOS 11.4 afecteaza inclusiv autonomia bateriei unor tablete iPad, iar cei care se plang adud in discutie o varietate de motive pentru care ar fi aparut aceasta problema. De la GPS-ul folosit in exces de catre aplicatii, si pana la probleme cu retelele Wi-Fi, sau functia Background App Refresh, Reimprospatare in Fundal, iOS 11.4 este o problema majora pentru multi.

iOS 11.4 REDUCE Serios Autonomia Bateriei unor iPhone

iOS 11.4 nu este tocmai cea mai buna versiune a iOS in ceea ce priveste autonomia bateriei, insa pot sa spun ca nu am intalnit probleme atat de mari in utilizarea sa. Este adevarat ca iOS 11.4 are o autonomie mult mai proasta decat primele versiuni ale iOS 11, insa in afara unor versiuni beta ale iOS 11.3, nimic nu a consumat foarte rapid autonomia bateriei.

„My iPhone 6 was working perfectly fine until I updated to iOS 11.4 and ever since I did that my battery is draining rapidly even without me using it at all. When I look at my battery performance, it shows that the personal hotspot on my phone is being used, though I have never turned it on. It was fine before the update. And my battery health is at 90% yet I just watched my battery % drop from 50% to 20% in a matter of minutes while not using it.”

iOS 11.4 este in momentul de fata versiunea publica a sistemului de operare iOS 11, insa Apple testeaza in momentul de fata si iOS 11.4.1, care ar putea avea probleme rezolvate. Ca sa fiu complet sincer in iOS 12 autonomia bateriei pare sa fie mai buna pe iPhone decat in cazul iOS 11.4, insa aici totul variaza de la o persoana la alta, avand in vedere ca fiecare folosim diferit telefoanele.

Voi ce experienta ati avut cu autonomia bateriei iOS 11.4 ?

Articolul precedentVivo NEX: PRETUl va fi SURPRINZATOR de MIC
Articolul următoriOS 11.4.1 beta 2 a fost Lansat pe iPhone si iPad
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.