Samsung GALAXY S8: Functia COPIATA in Sfarsit de la iPhone

Samsung Galaxy S8, S8 Plus si Note 8 au in sfarsit copiata de la iPhone o functie care a fost oferite initial pentru S9, dar ajunge si in vechile modele.

Samsung GALAXY S8 Functia COPIATA Final iPhone 350467

Samsung GALAXY S8, S8 Plus si Samsung GALAXY Note 8 au incepand din weekend-ul trecut o noua functie copiata de la telefoanele iPhone, ea fiind implementata in Samsung GALAXY S9 de catre compania coreeana. Mai exact, Samsung GALAXY S8 si celelalte modele mentionate anterior au in sfarsit optiunea care permite rotirea ecranului in homescreen, adica ecranul principal de aplicatii, pentru a permite folosirea in modul inclinat, landscape.

Samsung GALAXY S8 are aceasta functie la multi ani dupa ce Apple a implementat-o pentru telefoanele iPhone din seria Plus, insa compania Samsung nu s-a prea grabit sa o ofere pentru utilizatori decat in 2018. Samsung GALAXY S8 va avea aceasta functie implementata prin Samsung Experience Launcher pentru toata lumea, insa deocamdata doar o parte dintre utilizatorii acestor modele de telefoane vad noua functionalitate, in ciuda actualizarii sistemului anterior.

Samsung GALAXY S8: Functia COPIATA in Sfarsit de la iPhone

Samsung GALAXY S8 va avea aceasta functionalitate oferita pentru toata lumea, la fel ca si celelalte doua modele, in perioada urmatoare, compania coreeana oferind-o segmentat pentru utilizatorii sai. Cel putin aceasta este teoria din spatele acestei noi functii pentru Samsung GALAXY S8, existand totusi deasemenea si posibilitatea ca in momentul de fata acesta sa fie doar un test facut de catre coreeni pentru implementarea functionalitatii pentru utilizatori.

Samsung GALAXY S8 ruleaza sistemul de operare Android, unul recunoscut pentru faptul ca are foarte multa libertate, si foarte multe functii disponibile pentru clientii din lumea intreaga, insa iata ca nu exista chiar orice pentru utilizatori. Cei de la Samsung vor totusi sa ajunga din urma telefoanele iPhone, asa ca implementarea acestei noi functii pentru Samsung GALAXY S8, S8 Plus si Samsung GALAXY Note 8 vine ca o surpriza foarte interesanta.

Samsung GALAXY S8 a fost lansat in 2017 de catre compania Samsung, iar desi succesorul sau are aceasta functie din momentul lansarii, inregistreaza totusi vanzari mai mici.