Google Chrome: Functia SECRETA legata de Google Photos

Google Chrome are o noua functie secreta dezvaluita astazi, ea fiind implementata prin Google Photos, foarte multi utilizatori asteptand-o in browser.

Google Chrome Functia SECRETA Google Photos 350683

Google Chrome va trece prin schimbari foarte importante in 2018, iar una dintre functiile secrete care a fost descoperita pentru browser are legatura cu Google Photos, serviciul prin care compania Google ne permite sa stocam pozele din telefoane. Mai exact, acum cateva saptamani v-am spus despre o noua functie majora pentru Google Chrome care permite folosirea de poze ca fundal pentru tab-urile noi deschise in browser, insa atunci nu stiam toate datele schimbarii.

Google Chrome urmeaza sa permita folosirea de imagini proprii pentru background-urile tab-urilor pentru pagini noi deschise in browser, iar aceste imagini nu trebuie sa fie in mod neaparat preluate din calculatoare, ci pot fi folosite inclusiv cele din Google Photos. Google Chrome va permite practic o personalizare mult mai usoara a browserului incepand cu aceasta schimbare, folosind inclusiv poze din libraria noastra personala, ceva foarte interesant.

Google Chrome: Functia SECRETA legata de Google Photos

Google Chrome nu va permite preluarea de imagini din Google Photos pentru setarea ca poze de fundal in tab-urile noi decat pentru utilizatorii care sunt deja logati in conturile Google, deci aceasta va fi o cerinta pentru a oferi functionalitatea. Google Chrome va oferi practic un grad ridicat de personalizare pentru browser, ceea ce il va face mult mai usor si familiar de folosit de catre persoanele care au nevoie de tehnologia celor de la Google pentru a naviga pe interent.

“Allow users to select one of their photos from Google Photos and set it as the NTP background image. Currently only supports users who are already signed in to their Google account.”

Google Chrome are aceasta functionalitate implementata pentru toate platformele desktop in care utiliza browserul, asa ca sistemul de operare nu ar trebui sa fie o limitare pentru cei care vor mai multe optiuni de personalizare. Google testeaza aceasta noua functionalitate in versiunea Canary a browserului Google Chrome in momentul de fata, asa ca nu se stie cand urmeaza sa fie lansata in mod public, nici daca va ajunge vreodata si in aplicatiile pentru telefoane si tablete.